Μήπως τα μαλλιά σου χρειάζονται multimasking;

14/8/2018

Για την περιποίηση προσώπου και το multimasking έχουμε μιλήσει. Θα φρεσκάρουμε λίγo γρήγορα τη μνήμη σου θυμίζοντάς σου πως, το multimasking είναι η περιποίηση προσώπου με μάσκες που αντιμετωπίζουν διαφορετικά προβλήματα σε διαφορετικά σημεία του προσώπου.

Για παράδειγμα, αν έχεις λιπαρή μύτη και πιγούνι θα βάλεις μάσκα κατά της λιπαρότητας σε αυτά τα σημεία. Αν παράλληλα έχεις ρυτίδες στο μέτωπο και ξηρά μάγουλα, θα βάλεις άλλες μάσκες σε αυτά τα σημεία κοκ. Το ίδιο δεν πρέπει να κάνεις και στα μαλλιά σου; Ε πρέπει!

multi-masking

Όπως έχουμε πει πολλές φορές υπάρχουν κορίτσια που έχουν πολύ λιπαρή ρίζα και πολύ ξηρές άκρες. Κορίτσια που έχουν ατίθασες μπούκλες και ξηρή ρίζα…

Οι μάσκες δεν είναι όλες φτιαγμένες για να αντιμετωπίζουν αυτά τα θέματα ταυτόχρονα κι έτσι κάποιο σημείο των μαλλιών μπορεί να μην λαμβάνει την περιποίηση που χρειάζεται. Εδώ κάπου έρχεται το multimasking να σώσει την κατάσταση και τα μαλλιά σου.

hair-mask

Βάζοντας στη ρίζα σου μία θεραπεία και στις άκρες σου κάτι ενυδατικό ή ειδικό για την περίπτωσή σου, χαρίζεις σε όλο το μήκος των μαλλιών σου αυτό που πρέπει. Τι κι αν σου πάρει λίγη ώρα παραπάνω; Το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει.

Εμείς από την ημέρα που ξεκινήσαμε το multimasking και στα μαλλιά, έχουμε παρατηρήσει τεράστια διαφορά στην συνολική εικόνα αλλά κυρίως στην υφή και την ανθεκτικότητα. Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα!
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *