Μήπως ξεχνάς να κάνεις αυτό πριν ξυρίσεις τα πόδια σου;

10/8/2018

Αν ξυρίζεις τα πόδια σου τότε αυτή η ιστορία σου είναι γνώριμη: Έχεις μόλις βγει από το μπάνιο έχοντας ξυρίσει σχολαστικότατα τα πόδια σου. Ξεκινάς να βάζεις την κρέμα σου και… τι να είναι αυτό; Γυαλόχαρτο; Δέρμα δεινοσαύρου; Τι έχει συμβεί αναρωτιέσαι; Γιατί αντί να πιάνεις μεταξένιο δέρμα νιώθεις σαν να περνάς τα χέρια σου πάνω από πριονίδι; Ξέρουμε τι φταίει…

apolepisi podion

…δεν έκανες απολέπιση πριν το ξύρισμα! Η απολέπιση όπως ξέρεις απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και είναι γενικά πολύ καλό να την κάνεις.

Ειδικότερα όμως στο ξύρισμα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο γιατί κάτω από αυτά τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται στα πόδια σου κρύβοντια τρίχες! Μικροσκοπικές τρίχες που τσιμπάνε περισσότερο και από το μούσι του αγαπημένου σου.

Πως εμφανίζονται μετά το ξύρισμα; Και το ξύρισμα είναι ένα είδος απολέπισης αλλά αδυνατεί να αφαιρέσει τις ΤΟΣΟ μικρές τρίχες! Αφαιρεί μόνο τα νεκρά κύτταρα που τις κρύβουν κι έτσι καταλήγεις με πόδια-κάκτο.

Την επόμενη φορά λοιπόν, πριν πιάσεις το ξυράφι πιάσε την λούφα ή ένα body scrub και θα μας θυμηθείς. Α! Και για να μην το ξεχάσουμε… κάνε το ίδιο πριν την αποτρίχωση με κερί, θα δεις τεράστια διαφορά!
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *