Πώς θα κάνεις ανάλαφρες μπούκλες γρήγορα, χωρίς ψαλίδι ή σεσουάρ

5/7/2018

Το καλοκαίρι το σεσουάρ αλλά και όποιο άλλο εργαλείο για τα μαλλιά δεν είναι σίγουρα ότι καλύτερο. Η ζέστη σε καμία περίπτωση δεν βοηθάει αλλά κι εσύ δεν νομίζω να είσαι διαθέσιμη να φας όλη την ώρα σου μπροστά από έναν καθρέφτη με μία βούρτσα να παλεύεις με τα μαλλιά σου. Τι θα έλεγες όμως αν μπορούσες να έχεις ανάλαφρες μπούκλες, χρησιμοποιώντας μόνο ένα ελαστικό headband;

Μερικές, απλές κινήσεις χρειάζονται για να τα καταφέρεις όπου κι αν βρίσκεσαι. Τα βήματα είναι απλά και το σίγουρο είναι ότι μπορείς να το πετύχεις και μάλιστα χωρίς δοκιμές και επαναλήψεις.

Αρχικά βρέχεις ελαφρώς τα μαλλιά σου. Πρέπει να είναι νωπά όταν με μία βούρτσα θα τα χτενίσεις προς τα έξω. Στη συνέχεια, βάζεις το headband στο κεφάλι σου σαν στεφάνι και ξεκινάς να τυλίγεις τριγύρω του μικρές τούφες. Όταν τελειώσεις με όλα τα μαλλιά σου, άφησέ τα να στεγνώσουν. Αν θες, επιτάχυνε τη διαδικασία με το σεσουάρ, διαφορετικά κοιμήσου και όταν θα ξυπνήσεις τα μαλλιά σου θα έχουν γίνει ανάλαφρες καλοκαιρινές μπούκλες.

L&L tip: Αν έχεις χοντρή τρίχα ή ίσια μαλλιά, τότε όταν θα τα βρέξεις, καλό είναι να τα ψεκάσεις και με ένα salty spray για πιο σίγουρο αποτέλεσμα.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *