Προβλέψεις Δευτέρα 9 Ιουλίου

Κριός

Μια μελαγχολία που στην πραγματικότητα δεν έχει λόγο ύπαρξης μπορεί να σε πιάσει σήμερα. Δες τον ήλιο, κάνε μια βόλτα με φίλους, σκέψου τις διακοπές σου και όλα θα φτιάξουν.

Ταύρος

Έξω από τα νερά σου θα νιώθεις σήμερα και ίσως δεν έχεις και πάρα πολύ καλή διάθεση. Γι’ αυτό κανόνισε να βγεις με το σύντροφό ή με φίλους σου και να περάσεις καλά.

Δίδυμοι

Είδες κάποιο όνειρο που σε έκανα να σκεφτείς διαφορετικά κάποια πράγματα που έχουν συμβεί. Δεν είναι ποτέ αργά για να αλλάξεις κάτι που δεν σου αρέσει.

Καρκίνος

Κάποιες ανησυχίες σου μπορεί να σε αναγκάσουν να κάνεις κάποιες συμφωνίες με άτομα που δεν εμπιστεύεσαι. Προσοχή στα οικονομικά σου που δεν λένε να φτιάξουν με σήμερα.

Λέων

Κάποια σχόλια όχι και τόσο καλής φύσεως μπορεί να έρθουν σήμερα προς το μέρος σου. Μην δώσεις σημασία, αγνόησέ τα αν δεν θες να χαλάσει αυτόματα η διάθεσή σου.

Παρθένος

Κάποια οικονομικά θέματα μπορεί να σε απασχολήσουν σήμερα στο μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας. Ναι, αυτά αποτελούν τον μόνιμο πονοκέφαλο σου.

Ζυγός

Ίσως σήμερα η επιθυμία να εγκαταλείψεις το οικογενειακό σου σπίτι δυναμώσει μέσα σου και γι αυτό θα προχωρήσεις σε κάποιες αλλαγές. Μια μετακόμιση και μια συγκατοίκηση με το σύντροφο ή με φίλο σου είναι μέσα στα άμεσα σχέδιά σου.

Σκορπιός

Η φαντασία σου είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα σήμερα γι αυτό και πρέπει να την χρησιμοποιήσεις. Κάνε κάτι δημιουργικό και μην ακολουθείς την πεπατημένη.

Τοξότης

Κάποια συγκεκριμένη ενασχόληση σου σε ενδιαφέρει πολύ αλλά κάποιοι διατηρούν τις αμφιβολίες τους. Μην ακούς κανέναν, κάνε πάντα αυτό που σε γεμίζει και σε ευχαριστεί.

Αιγόκερως

Σε κάποια στιγμή της ημέρας μπορεί να νιώσεις ότι είσαι σε πολύ δύσκολη θέση και έτσι μπορεί να σου δημιουργηθεί άγχος. Χαλάρωσε, σκέψου ωραία πράγματα και όλα θα πάνε καλά.

Υδροχόος

Όνειρα και φαντασιώσεις θα καλύψουν το μυαλό σου σήμερα και θα το κάνουν να θέλει να ταξιδέψει. Είναι ένας τρόπος για να ξεφεύγεις από την πραγματικότητα, ειδικά όταν αυτή δεν σου αρέσει καθόλου.

Ιχθύες

Μπορεί σήμερα να νιώσεις ότι κάποιοι σε χρησιμοποίησαν έτσι απλά για να πετύχουν τον σκοπό τους. Αυτό θα σε εκνευρίσει και θα σε αναστατώσει πολύ.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *