Αχινομακαρονάδα

16/7/2018

Υλικά για 4 άτομα

  • 200 γραμμάρια αβγά αχινού ωμά
  • 500 γραμμάρια σπαγγέτι Νο 6
  • 2 μεγάλες ντομάτες ξεφλουδισμένες και τριμμένες
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • φρέσκο ψιλοκομμένο βασιλικό
  • λίγο ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Βράζετε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό και σουρώνετε καλά.
  2. Σε ένα τηγάνι με λάδι σωτάρετε το κρεμμύδι.
  3. Προσθέτετε το βασιλικό, τη ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και αν χρειάζεται λίγο νερό.
  4. Αφήνετε σε μέτρια φωτιά να δέσει η σάλτσα και τέλος ρίχνετε τα μακαρόνια.
  5. Ανακατεύετε καλά να πάρουν μια βράση και κατεβάζετε από τη φωτιά.
  6. Σερβίρετε τα μακαρόνια και από πάνω τα αβγά αχινού. Μπορείτε να γαρνίρετε με φύλλα βασιλικού.



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *