Προβλέψεις Σαββάτο 9 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ 

Το πιο αντιπροσωπευτικό για σένα είναι βέβαια το «τσιμπολόγημα» και τα «μεζεδάκια», δίνοντας κάθε φορά όλο σου τον εαυτό στο αντικείμενο του πόθου σου, αλλά για… λίγο! Σήμερα, μάλιστα, μπορεί να το παρακάνεις, με συνέπεια να βρεθείς εύκολα από τους «επτά ουρανούς» στα «πατώματα» ή με την αντίστροφη σειρά. Είναι άλλωστε κι αυτό ένα είδος περιπέτειας, που τόσο λατρεύεις, όμως το μέτρο ποτέ δε βλάπτει!

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είσαι μόνος/η, τότε μια ρομαντική γνωριμία σε ταξίδι είναι από τα καλύτερα που μπορούν να σου συμβούν αυτήν την περίοδο. Παίζει βέβαια και μια διαδικτυακή επαφή-ερωτική συνομιλία, που -αν μη τι άλλο- θα σε κάνει να αναθαρρήσεις ψυχολογικά. Κι όσο για τη συνέχεια… βλέποντας και κάνοντας! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να πάρεις το ταίρι σου και να ταξιδέψετε για… άλλες πολιτείες!

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Τα εύσημα που παίρνεις και δίνεις σαφώς και υποδηλώνουν μια ερωτική έλξη από ή προς το πρόσωπό σου, αν όμως είσαι μόνος/η και αναζητάς κάτι πιο «ποιοτικό» και «βαθύ», είναι δύσκολο να το βρεις. «Βολέψου», λοιπόν, για την ώρα με τις ευχάριστες στιγμές που σου προσφέρονται, είτε στα λόγια είτε στην πράξη! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να δείξεις την αγάπη σου με ένα όμορφο δώρο στο ταίρι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, η γοητεία σου κορυφώνεται κι αν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να συναντήσεις ένα πρόσωπο συμβατό με τις αντιλήψεις και τον τρόπο ζωής σου. Αλλά κι αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, αναμένεται να περάσεις καλά, είτε «νέτα-σκέτα» με τον άνθρωπό σου και τις… αγκαλιές σας είτε και με μια καλή παρέα, μαθαίνοντας συνάμα και ποικίλα παραλειπόμενα από τις σχέσεις… άλλων!

ΛΕΩΝ 

Η Αφροδίτη σε φέρνει κοντά με ένα πρόσωπο που σχετίζεται με τον εργασιακό σου χώρο κι αν πραγματικά το επιθυμείς, μπορείτε να αποκτήσετε μια στενότερη σχέση, ξεκινώντας όμως από ένα κρυφό ραντεβού. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε… συμμαζέψου, αφού με τον Άρη απέναντί σου είναι πολύ εύκολο ένα «αθώο» παιχνίδι να εξελιχθεί τελικά σε μια κρίση ολκής κι εδώ δεν έχει σημασία το ποιος/α έχει δίκιο, αλλά το διαλυτικό αποτέλεσμα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρότι οι προτεραιότητές σου είναι περισσότερο οικονομικές και επαγγελματικές, ένας φίλος ή μια φίλη ενδέχεται να σου συστήσει ένα πρόσωπο, το οποίο παρουσιάζει ενδιαφέρον. Αν και σε πρώτη φάση η υπόθεση θυμίζει πιο πολύ… συνοικέσιο, δεν αποκλείεται να έχει ευτυχή κατάληξη. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να κάνεις κι εσύ ανάλογες εξυπηρετήσεις, εξασφαλίζοντας τουλάχιστον μια μελλοντική… κουμπαριά!

ΖΥΓΟΣ

Η ζωή σου προσφέρει απλόχερα τις ευκαιρίες της κι αν είσαι μόνος/η, θα βρεθείς στην ευχάριστη θέση να διαλέξεις μεταξύ αρκετών υποψηφίων, φρόντισε, λοιπόν, να μην λαθέψεις! Υπάρχει βέβαια και το δικαίωμα… αναμονής, αλλά με δεδομένη την τάση σου να εγκλωβίζεσαι σε διλήμματα, δεν είναι και η πιο ενδεδειγμένη πολιτική. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως δυσκολευτείς να κρατήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα στα θέλω και τα πρέπει σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν είσαι μόνος/η, θα εντυπωσιάσεις τους άλλους με τα προσόντα σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις τον σωστό για σένα άνθρωπο, ίσως, μάλιστα, αυτό να συμβεί κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας εκδρομής. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ένα «διακεκριμένο» πρόσωπο μπορεί να σου προξενήσει το ενδιαφέρον και να σε «ξεσηκώσει»τόσο, ώστε να αφοσιωθείς αποκλειστικά σε αυτό, με όλες τις… παρενέργειες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν είσαι μόνος/η, η Σελήνη στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε δυσκολεύει στο να καταλήξεις κάπου οριστικά, ενώ και το ένθερμο ενδιαφέρον που δείχνει κάποιος/α προς το πρόσωπό σου υποκρύπτει μια επιπολαιότητα. Όλα αυτά όμως δε σε εμποδίζουν να χαρείς τη ζωή σου κι αν είναι κάτι να εξελιχθεί «σοβαρά», θα το δεις μετά! Αν, βέβαια, είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να μη δοκιμάσεις τα όριά της, γιατί… ποτέ δεν ξέρεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη απέναντί σου μπορεί να συμβάλλει σε μια ενδιαφέρουσα πρόταση, η οποία –τουλάχιστον- θα σε κάνει να νιώσεις… πολύ καλύτερα. Ίσως, μάλιστα, ζήσεις τον έρωτά σου ως οικοδεσπότης-οικοδέσποινα ή φιλοξενούμενος/η σε ένα «τρελό», όσο και περιπετειώδες weekend! Από εκεί και ύστερα βέβαια, το να μεταφερθούν όλα αυτά στα πλαίσια μιας καθημερινότητας, δείχνει μάλλον άτοπο, οπότε… προσγειώσου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέσα από τις εργασιακές σχέσεις σου μπορεί να προκύψει μια νέα γνωριμία, που σε πρώτη φάση θα εξελιχθεί κρυφά από τα… αδιάκριτα βλέμματα κι αν, βέβαια, είσαι μόνος/η, τότε… ουδέν μεμπτόν! Ακόμη, οι πιθανότητες σου είναι εξ ίσου καλές, αν κινηθείς σε χώρους που συχνάζουν γιατροί, αισθητικοί και νοσηλευτές. Ωστόσο, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να μην ξανοίγεσαι πολύ, αφού όλα θα μαθευτούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν είσαι μόνος/η, μπορείς να ζήσεις έναν μεγάλο έρωτα, με πάθος, ρομαντισμό και όλα εκείνα που συνθέτουν το κλασικό ερωτικό «παιχνίδι». Εδώ, μάλιστα, είναι που ισχύει το «λέγε, λέγε το κοπέλι, κάνει την γριά και θέλει», χωρίς βέβαια να τίθεται… ηλικιακό ζήτημα! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, όλα αυτά συνιστούν ένα… πρόβλημα, αφού, παρά τον κρυφό χαρακτήρα τους, αργά ή γρήγορα θα λάμψει η αλήθεια.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *