Προβλέψεις Κυριακή 3 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα έχετε άπλετο χρόνο για να σκεφτείτε τις υποθέσεις σας και να αναρωτηθείτε αν όλα όσα έχετε κάνει το τελευταίο διάστημα ήταν σωστά ή λάθος. Αν έχετε σκοπό να κλείσετε ένα ταξίδι, κάντε το τώρα και μην το αναβάλετε για αργότερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέλετε να είστε σαφείς και ειλικρινείς στις σχέσεις, τόσο στις επαγγελματικές σας, όσο και στις προσωπικές σας, όμως κάποιες φορές για διάφορους λόγους δεν το καταφέρνετε, αφού αναγκάζεστε να πείτε κάποια ψέματα μικρά, αλλά στο τέλος πάντα το μετανιώνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε ελεύθεροι να επικεντρωθείτε στα πράγματα που είναι πιο σημαντικά για εσάς τώρα. Διορθώστε τις διαφορές στις στενές σχέσεις σας και κάντε αλλαγές όπου χρειάζεται. Προσοχή στα οικονομικά σας και στις άσκοπες αγορές που συχνά κάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εάν είστε σε μια σχέση, εσείς και ο σύντροφος σας ίσως σκεφτείτε να ανοίξετε μαζί μια επιχείρηση. Αν συμβεί αυτό, φροντίστε από την αρχή οι αρμοδιότητες να είναι χωρισμένες στη μέση και να μην αναγκαστείτε να κάνετε περισσότερα πράγματα  από όσα μπορείτε.

ΛΕΩΝ

Είστε ανυπόμονες. Ό,τι θέλετε το θέλετε αυτή τη στιγμή. Αυτό βέβαια δεν γίνεται πάντα και στενοχωριέστε και σας χαλάει η διάθεση. Αφήστε το χρόνο να τα τακτοποιήσει τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας. Ξέρει αυτός πολύ καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εάν έχετε καλλιτεχνική κλίση, αυτή είναι η ημέρα για να ξεκινήσετε να ψάχνεστε προς αυτή την κατεύθυνση. Και θα μάθετε περισσότερα πράγματα και θα έχετε την ευκαιρία όταν οι υποχρεώσεις θα είναι πολλές να βρίσκετε εκεί την πιο ωραία διέξοδο.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να χαλαρώσετε και να σκεφτείτε όλα όσα έχετε κάνει το τελευταίο διάστημα. Βρείτε χρόνο το απόγευμα και βγείτε έξω μαζί με φίλους. Συζητήστε, χαλαρώστε και αφήσετε πίσω ότι σας απασχολεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προγραμματίστε τα πράγματα που έχετε κάνει και βρείτε  χρόνο για να βγείτε μια βόλτα με φίλους. Υπάρχει περίπτωση τα θέματα που θα συζητήσετε να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Μπορείτε να τους ζητήστε με ήρεμο τρόπο να πουν κάτι άλλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα καλά νέα για τα οικονομικά σας μπορεί να σας κάνουν να αισθανθείτε ιδιαίτερα θετικά σήμερα. Επιτέλους υπάρχουν σαφείς ενδείξεις πως καλυτερεύουν και το χαμόγελό σας δε λέει να φύγει με τίποτα από το πρόσωπό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αυτοπεποίθησή σας, η αισιοδοξία και η αποφασιστικότητά σας θα κορυφωθούν τις επόμενες ημέρες. Ξαφνικά πιστεύετε τόσο πολύ στον εαυτό σας και τις ικανότητές σας και αυτό θα το καταλάβουν όλοι όσοι θα βρίσκονται γύρω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το μυαλό σας δεν σταματάει ποτέ να δουλεύει. Ακόμα και σήμερα που θα έπρεπε να ξεκουράζεστε και να χαλαρώνετε, εσείς σκέφτεστε τι παραπάνω μπορείτε να κάνετε στη δουλειά σας. Δώστε προσοχή στην υγεία σας και μην κάνετε πράγματα που υπερβαίνουν τις αντοχές σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο σύντροφός σας το τελευταίο διάστημα μοιάζει απών. Σαν να μην ενδιαφέρεται για τη σχέση σας και σαν να κάνει σχέδια μόνο για τον εαυτό του. Ίσως όμως να είναι και δική σας εντύπωση. Μιλήστε μαζί του και ξεκαθαρίστε τα πράγματα.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *