Ένα Καλοκαιρινό Πάρτυ αφιερωμένο στις Ευχές από το Make-A-Wish στη Θεσσαλονίκη

3/6/2018

Το MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και η διεύθυνση του The Met Hotel διοργανώνουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ένα καλοκαιρινό πάρτυ φιλανθρωπικού χαρακτήρα για το opening του Skybar, την Τετάρτη 20 Ιουνίου, στις 20:00.

Φίλοι και υποστηρικτές του Οργανισμού θα διασκεδάσουν απολαμβάνοντας τον Special Guest Dj Alexandro Christopoulo, o οποίος συμμετέχει αφιλοκερδώς στην διοργάνωση και θα στείλουν το πιο δυνατό μήνυμα χαράς, δύναμης και ελπίδας!

Σημειώνεται ότι μέρος των εσόδων της βραδιάς θα διατεθούν στο MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), για την εκπλήρωση ευχών που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

Κάθε ευχή λειτουργεί ως καταλύτης για ανανέωση δύναμης και ενθάρρυνσης, για κάθε παιδί και οικογένεια… και κάθε παιδί που πάσχει από μια πολύ σοβαρή για τη ζωή του ασθένεια, έχει το δικαίωμα να βιώσει τη μεταμορφωτική δύναμη μιας ευχής, που βγαίνει αληθινή!  Σας περιμένουμε για να περάσουμε μια μαγική βραδιά!

Για εισιτήρια και κρατήσεις τραπεζιών μπορείτε να απευθυνθείτε: στα γραφεία του Οργανισμού στην Θεσσαλονίκη T: 2310 523978,  στην EpiDirect, Λήδα Παπαδοπούλου  Τ: 2310 227225 και στο The Met Hotel T: 2310 017000.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *