5 πράγματα που κάνουμε στις βλεφαρίδες μας και μετά… τρέχουμε για extensions!

19/5/2018

Οι βλεφαρίδες είναι το σημείο που πάντα θα κάνει το βλέμμα μας να δείχνει εντυπωσιακό και έντονο. Πρέπει να τις φροντίζουμε, και όσο μπορούμε να μην τις ταλαιπωρούμε.

Ακόμα και αν είσαι άβαφη και οι βλεφαρίδες σου είναι πυκνές και έντονες, το βλέμμα και τα μάτια σου θα είναι έντονα και θα κάνουν αυτόν που σε κοιτάει να μην ξεκολλάει

Έχεις σκεφτεί όμως τι λάθη κάνεις και δεν είναι τόσο πυκνές όσο θα ήθελες; Κάνεις 5, μπορεί να μην κάνεις και τα 5 τα 3 όμως σίγουρα!

Χρησιμοποιείς ψαλίδι για βλεφαρίδες. Το ξέρω πως τις κάνει να φαίνονται πιο πυκνές, αλλά στην ουσία τις σπάει και τις αποδυναμώνει.

Βάζεις πολύ μάσκαρα. Η υπερβολή ποτέ δεν έκανε καλό, σε τίποτα.

Δεν χρησιμοποιείς λοσιόν ματιών. Ναι ξέρω πως και με τα μαντιλάκια καθαρισμού κάνεις δουλειά, μόνο που τραβάς τις βλεφαρίδες σου επειδή δεν φεύγει εύκολα η μάσκαρα. Η λοσιόν θα μαλακώσει την μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου και θα τις τονώσει!

Ψεύτικες βλεφαρίδες. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, δεν αντιλέγω, αλλά το βάρος από το ξένο σώμα στις βλεφαρίδες σου θα τις αποδυναμώσει και θα τις αραιώσει αισθητά.

Δεν ξεβάφεσαι σωστά. Από τα λάθη που κάνουμε σχεδόν όλες. Αν ξυπνάς το πρωί και έχει μάτια σαν Panda τότε κάτι κάνεις λάθος. Όπως το πρόσωπο χρειάζεται καλό καθαρισμό από το μακιγιάζ, έτσι και τα μάτια σου.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *