Προληπτική ιατρική και οδοντιατρική για παιδιά και ενήλικες στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά

20/5/2018

Το Τμήμα Υγείας, Κοινωνικών και Προνοιακών Θεμάτων του Δήμου Παύλου Μελά διοργανώνει σε συνεργασία με το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Υγείας, το πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής / οδοντιατρικής  «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ», με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών πρόληψης σε παιδιά και ενήλικες.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα εγκαταστήσει, εντός του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά, δύο κινητές μονάδες εξοπλισμένες με ιατρικά μηχανήματα και προγράμματα τελευταίας τεχνολογίας.

Το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ», το οποίο διαθέτει τέσσερα αυτόνομα ιατρεία και στελεχώνεται από εθελοντές γιατρούς, οδοντιάτρους, οφθαλμιάτρους, ωτορινολαρυγγολόγους και παιδίατρους που θα εξετάσουν παιδιά διαφόρων ηλικιών (από βρέφη έως 18 ετών). Η κινητή ιατρική μονάδα για τους ενήλικες (ευπαθείς ομάδες) θα στελεχώνεται από γενικούς ιατρούς και παθολόγους καθώς και από νοσηλευτικό ή άλλο προσωπικό του Οργανισμού.

Το πρόγραμμα λειτουργίας του κινητού πολυϊατρείου «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 21 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018, με ώρες λειτουργίας  08:30 – 16:00, στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *