Προβλέψεις Τετάρτη 16 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ

Μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας. Βρείτε το θάρρος να εκφράσετε τις ιδέες σας μπροστά στους συναδέλφους σας και το αφεντικό σας. Ξέρετε στην τελική πως είναι καλύτερες από τις δικές τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ένταση που θα υπάρξει στη δουλειά σας θα… ξεφουσκώσει γρήγορα, γι’ αυτό και σας συμβουλεύουμε να μην πείτε ή κάνετε κάτι που θα το μετανιώσετε. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν ήρεμα χωρίς την παρέμβασή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νιώθετε ότι τα θέλετε όλα ή τίποτα και αυτό ακριβώς μπορεί να σας κάνει να χάσετε το μέτρο και να είστε παράλογοι στις αποφάσεις και τις πράξεις σας. Μην καταπιέζετε τη δημιουργικότητά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέλετε να επιστρέψετε στην οικονομική πορεία σας που είχατε λίγο καιρό πριν γιατί τελευταία βλέπετε πως έχετε χάσει τη μπάλα στο θέμα αυτό. Τα έξοδα είναι πολλά και οι αγορές που έχετε κάνει άσκοπες.

ΛΕΩΝ

Ένα εμπόδιο στο δρόμο σας προς τον προορισμό που θέλετε, μπορεί να είναι στην πραγματικότητα μια υπέροχη ευκαιρία για να πάρετε μια εναλλακτική διαδρομή και να μάθετε πολλά νέα πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας έντονος ανταγωνισμός ή μια σύγκρουση στο εργασιακό σας περιβάλλον είναι πιθανό αυτή τη στιγμή, αλλά μέρος αυτού οφείλεται στο δικό σας άγχος και στις σχέσεις που έχετε με τους συναδέλφους σας.

 ΖΥΓΟΣ

Πρέπει να εξετάσετε τα νέα έσοδα από εναλλακτικές πηγές τώρα. Αποδείξτε σε άλλους ότι δεν είστε μόνο ικανοί, αλλά εξειδικευμένοι στη δουλειά σας. Μην αφήνετε κανέναν να σας αμφισβητήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χρειάζεται χώρος για να μπορέσετε να αναπνεύσετε καθώς τελευταίο νιώθετε ότι ασφυκτιάτε. Πολλές οι υποχρεώσεις και πολλά τα deadlines που υπάρχουν στο μυαλό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τελευταίο διάστημα είναι σαν να ζείτε καθημερινά τη μέρα της μαρμότας. Ναι, το έχετε περάσει ξανά στο παρελθόν αλλά όπως φαίνεται δεν έχετε βάλει μυαλό. Αφού ξέρετε την απάντηση, γιατί δεν την λέτε στον εαυτό σας;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ζωή απαιτεί θυσίες κατά περιόδους για να δοκιμάσετε την αποφασιστικότητά σας και να δείτε πόσο εκτιμάτε τα πράγματα που επιθυμείτε.Αυτές σας δίνουν χαρά και ενέργεια για να συνεχίσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Άτομα από το στενό σας περιβάλλον θα θελήσουν να σας φορτώσουν τις δουλείες τους γιατί ξέρουν πόσο έξυπνοι, παραγωγικοί και δημιουργικοί είστε. Ήρθε η ώρα να κάνετε μια συζήτηση μαζί τους και να τους βάλετε τα όριά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι σχέσεις σας έχουν πληγώσει πολύ και εσείς κάθε φορά που είστε έτοιμοι να κάνετε ένα βήμα στο θέμα αυτό θυμάστε όσα έχετε περάσει και παραμένετε στα ίδια.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *