Προβλέψεις Κυριακή 20 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ

Ήρθε η στιγμή που πια θα κάνετε αυτό που θέλετε τόσο πολύ, ένα διάλειμμα από τη δουλειά σας και θα μείνετε σπίτι να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε. Αφιερώστε χρόνο και στην οικογένειά σας που τελευταία την έχετε παραμελήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και είστε στο αμήν να κάνετε τις αλλαγές που τόσο θέλετε στον επαγγελματικό τομέα, σας συμβουλεύουμε να τις αναβάλετε για αργότερα, αφού η περίοδος αυτή δεν είναι καλή για εσάς. Προσοχή στα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η λέξη που σας χαρακτηρίζει αυτό το διάστημα είναι η στασιμότητα σε όλους τους τομείς, επαγγελματικά, οικονομικά και ερωτικά. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε μια σειρά από δραστικές αλλαγές που θα σας ανεβάσουν τη διάθεση;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σας απασχολούν πολλά θέματα το τελευταίο διάστημα, όμως κάθε φορά που πάτε να τα πείτε στο σύντροφό σας, εκείνος στέκεται αδιάφορος και δεν σας δίνει την παραμικρή σημασία και αυτό φυσικά σας εκνευρίζει και σας στενοχωρεί.

ΛΕΩΝ

Και εκεί που δεν το περιμένετε με τίποτα, ο έρωτας σας χτυπάει την πόρτα και σας κάνει ξανά να ονειρεύεστε. Ναι, κι όμως, όσο κι αν πιστεύατε πως δεν είχατε καμία τύχη στο θέμα αυτό, τα άστρα έχουν διαφορετική γνώμη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιες υποχρεώσεις που δεν είχατε υπολογίσει θα σας κάνουν να δώσετε όλες τις οικονομίες σας για να τις κλείσετε. Μην αγχώνεστε και μην στενοχωριέστε, μια επαγγελματική πρόταση με καλύτερα χρήματα όπου να’ ναι θα πέσει στο τραπέζι.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το διάστημα δεν θα λείψουν οι εντάσεις στη δουλεία σας αλλά και στις σχέσεις σας, τόσο φιλικές, όσο και ερωτικές. Σας συμβουλεύουμε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, μια φάση είναι και θα περάσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά σας που τελευταία είχαν πάρει την κατηφόρα θα αρχίσουν να βελτιώνονται πολύ από εκεί που δεν το περιμένατε. Αφορμή θα σταθεί μια νέα πρόταση που θα σας γίνει και θα σας κάνει να κοιτάξετε το μέλλον με αισιοδοξία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάτι θα συμβεί στη δουλειά σας και θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τους συναδέλφους σας που θα ρίξουν πάνω σας όλο το φταίξιμο. Σας συμβουλεύουμε να μην αντιδράσετε παρορμητικά και να αφήσετε το χρόνο να δείξει ποιος έχει τελικά λάθος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και τα πράγματα κυλούν μια χαρά στους περισσότερους τομείς της ζωής σας, δεν συμβαίνει το ίδιο και στα ερωτικά σας. Ο σύντροφός σας, θα σας εκφράσει τη δυσαρέσκειά του και τα παράπονά του γιατί τελευταία δεν του δίνετε την παραμικρή σημασία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι εντάσεις στη δουλειά που θα προκύψουν θα σας βγάλουν εκτός εαυτού. Ευτυχώς θα κρατήσουν λίγο. Μια νέα οικονομική πρόταση θα σας γίνει και αυτό φυσικά θα σας χαροποιήσει, γιατί θα σας κάνει να κλείσετε πολλές οφειλές που έχετε.

ΙΧΘΕΙΣ

Ξεκουραστείτε σήμερα γιατί σας περιμένει δύσκολη και απαιτητική εβδομάδα στα επαγγελματικά σας. Βγείτε με φίλους, διασκεδάστε και γεμίστε τις μπαταρίες σας. Προσοχή στα έξοδο που τελευταία όλο αυξάνονται.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *