Η Θεσσαλονίκη κάνει «τάπα στην βία και στον ρατσισμό» στη Νέα Παραλία

26/5/2018

Με κεντρικό σύνθημα «Τάπα στην βία και στον ρατσισμό» έρχεται από σήμερα στη Θεσσαλονίκη το τουρνουά Μπάσκετ Street ball 3 on 3.

Το τουρνουά διοργανώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Αθλητικό Μορφωτικό Όμιλο ΓΑΛΑΞΙΑ τον ΕΣΑΚΕ, την ΕΟΚ την ΕΚΑΣΘ και τον ΠΣΑΚ και τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Το άθλημα που έχει δώσει τόσες χαρές στους Έλληνες είναι αυτό που πρωτοπορεί και σε κοινωνικό επίπεδο. Το τουρνουά 3 on 3 «Τάπα στην βία και στον ρατσισμό» δίνει κίνητρο στα παιδιά και τους μεγαλύτερους νέους να ασχοληθούν με το μπάσκετ, ενώ είναι πολύ σπουδαία και η φιλανθρωπική – κοινωνική προσφορά.

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για το κοινωνικό συσσίτιο και το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Κάθε αθλητική δραστηριότητα συμβάλει αποτρεπτικά στην χρήση ναρκωτικών και καλλιεργεί επίσης, το ομαδικό πνεύμα, το «ευ αγωνίζεσθαι». Στην σημερινή δε εποχή που είναι έντονο το αίσθημα της απογοήτευσης και της παραίτησης βοηθά στην ενεργοποίηση και τον επαναπροσδιορισμό νοήματος στην ζωή των εφήβων.

Στη διοργάνωση θα παραβρεθούν και θα παίξουν μεγάλα ονόματα του Ελληνικού Μπάσκετ.

Ημέρες και ώρες διεξαγωγής: Σάββατο 26 & Κυριακή 27 Μαΐου – 09:00-14:00 και 17:00-20:00

Θα δοθούν στους νικητές δώρα από τις εταιρίες CROSSOVER, Athlos, SPALDING, CΑP, Big Shoes, Αthlenda και θα γίνεται δωρεάν διανομή γάλατος MiLKO.

Για την δήλωση συμμετοχής πατήστε εδώ.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *