Γλώσσα ψάρι φιλέτο στο φούρνο με σπανάκι

13/5/2018

Υλικά

280 γρ. σπανάκι αποψυγμένο και ψιλοκομμένο
2 κουτ.σούπας γλυκό κρασί
1 κουτ.σούπας αλεύρι
Αλάτι-πιπέρι
4 φιλέτα γλώσσα
1/3 κούπας τριμμένη παρμεζάνα
2 κουτ.σούπας βούτυρο
Κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση 

Σε ένα λαδωμένο ταψί βάζουμε το σπανάκι

Βάζουμε τα ψάρια από πάνω και αλατοπιπερώνουμε

Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το κρασί με το αλεύρι και προσθέτουμε την κρέμα

Περιχύνουμε πάνω από το ψάρι και πασπαλίζουμε με το τυρί

Ρίχνουμε το βούτυρο και ψήνουμε για 25 λεπτά στους 180 βαθμούς

Η γλώσσα στο φούρνο με σπανάκι είναι έτοιμη.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *