Προβλέψεις Παρασκευή 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ο Ήλιος εισέρχεται τώρα σε μια πτυχή με τον Ουρανό, πράγμα που σημαίνει ότι ο χρόνος σας θα μπορούσε να αποδυναμωθεί από ασήμαντες δραστηριότητες που δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντά σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ως αποτέλεσμα της αλληλεπίδρασης της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα, αυτή είναι μια εποχή εσωτερικής αμφισβήτησης και αλλαγών σε βαθιά ριζωμένες συμπεριφορές. Κάποιες από αυτές θα τις καταλάβουν όλοι, αφού πια δεν θα έχετε τον ίδιο ενθουσιασμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Το μέλλον φαίνεται λαμπρό και θα πρέπει να είστε γεμάτοι ενθουσιασμό και σχέδια για να επιδιώξετε αυτό που πραγματικά θέλετε να κάνετε. Θα πρέπει επίσης να αισθάνεστε ιδιαίτερα δυνατοί, ενεργητικοί, υγιείς και έτοιμοι να δοκιμάσετε οτιδήποτε.Ένα ταξίδι θα μπορούσε να γίνει σύντομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  (22/6 – 22/7)

Μια σειρά από γεγονότα θα σας κάνουν να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε. Η αγάπη μπορεί μερικές φορές να σας κάνει να αισθανθείτε σε απόσταση, σαν να βρίσκεστε σε κάποιο άλλο σύμπαν. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αυτό, αρκεί να κρατάτε τα πόδια σας στο έδαφος.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Μη αναμενόμενες ανατροπές ή αλλαγές στη ρουτίνα σας θα σας προκαλέσουν κάποια ανησυχία. Σταματήστε και κοιτάξτε γύρω και θα βρείτε πράγματα που μπορούν να σας βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  (23/8 – 22/9)

Βρείτε μια λύση σε ένα πρόβλημα που θα σας παρουσιαστεί και θα έχει να κάνει με ένα οικογενειακό σας θέμα. Αν δεν μπορείτε ζητήστε τη βοήθεια ενός φίλου σας. Σημαντικές προόδους στην καριέρα είναι πιθανό, αλλά μόνο μετά από κάποιες καθυστερήσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Τα αποτελέσματα της Αφροδίτης και του Δία εντείνουν την επιθυμία σας να οριοθετήσετε σαφώς τις σχέσεις σας με τους φίλους σας. Προσπαθήστε να είστε οι ίδιοι σε όλες τις αλληλεπιδράσεις σας με τους αγαπημένους σας και να μην αλλάζετε συμπεριφορά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Όσον αφορά τις φιλίες, πάρτε το χρόνο σας για να διαπιστώσετε την πραγματική αξία του ατόμου που συναντάτε και διεκδικεί μια θέση στη ζωή σας. Προσοχή στη δουλειά σας και ειδικότερα σε ένα παρασκήνιο που θα το μάθετε και θα σας στενοχωρήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ο σημερινός πλανητικός κύκλος σας γεμίζει με ευχάριστη διάθεση απέναντι σε όλους εκείνους που έρχεστε σε επαφή τώρα. Σχεδόν οτιδήποτε κάνετε θα πρέπει να είναι τόσο ικανοποιητικό όσο και ευχάριστο. Πάρτε το χρόνο να δείξετε την εκτίμησή σας σε έναν φίλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αυτή είναι μια περίοδος που χαρακτηρίζεται από ενδοσκόπηση και αξιολόγηση των στόχων σας. Μπορεί να αισθάνεστε κάπως μοναξιά, αλλά δείτε το σαν μια πρόβα για να αντιμετωπίσετε κάτι που θα παρουσιαστεί στο δρόμο σας σύντομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Εμπιστευτείτε τα ένστικτά σας. Ξέρετε τι κάνετε. Να είστε πολύ εμπεριστατωμένοι σε όσα λέτε και κάνετε, να ελέγχετε τα πάντα προσεκτικά και κατόπιν να θέσετε το σχέδιό σας σε εφαρμογή, περιμένοντας να σας αποφέρει καρπούς!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Αν δεν είστε ικανοποιημένοι από την υπάρχουσα εργασία, την πελατεία σας ή τις φιλίες σας, αναζητήστε νέους ανθρώπους. Σήμερα αισθάνεστε υπερβολικά γενναιόδωροι και θέλετε να δείξετε την αγάπη σας στους άλλους.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *