Προβλέψεις Κυριακή 15 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αλλαγή των σχεδίων μπορεί να υπάρξει και να χρειαστεί να περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο γραφείο. Ναι, για κάποιους από εσάς τι κι αν Κυριακή; Δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αν συνεχίζετε να μην δίνετε καμία σημασία στους γύρω σας, είναι σαν να τους επιτρέπεται να συνεχίζουν να σας συμπεριφέρονται με τον τρόπο αυτό και να μην σας σέβονται. Βάλτε τα όρια όριά σας..

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η δύναμη της πίστης και η προσπάθεια να σκέφτεστε πάντα θετικά, φαίνεται να είναι σημαντικά θέματα για εσάς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της ζωής σας. Μην επιτρέπεται σε κανέναν να χαλάσει την ηρεμία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αυτή τη στιγμή πρέπει να δουλέψετε μία ή δύο σημαντικές ιδέες και όχι να πάρετε πολλές ευθύνες γιατί σίγουρα δεν θα καταφέρετε να τις φέρετε εις πέρας. Να έχετε στόχο και μεθοδικότητα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Οι προωθήσεις, νέες θέσεις εργασίας και άλλες ευκαιρίες εργασίας βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους τώρα. Αν δεν είστε ευχαριστημένοι από τη δουλειά σας, ήρθε η ώρα να βρείτε μια άλλη που θα σας καλύπτει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σε γενικές γραμμές,είναι μια τυχερή μέρα για σας η σημερινή, στην οποία μπορείτε να έχετε το πάνω χέρι σε ένα γύρο συζητήσεων που σχετίζονται με την εργασία. Εκμεταλλευτείτε το!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Επικοινωνήστε για το πώς αισθάνεστε στους άλλους, καθώς αυτό θα καθορίσει την αντίδρασή τους απέναντι σας. Θα πρέπει να είστε ισχυροί αλλά και πειστικοί για να μοιραστείτε τις απόψεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Πρέπει να καταλάβετε ότι οι οικονομικές συνθήκες στις οποίες βρίσκεστε τώρα είναι ένααποτέλεσμα των προηγούμενων ενεργειών και αποφάσεών σας. Παρόλο που η περίοδος αυτή εξακολουθεί να είναι κάπως απογοητευτική, μπορείτε να μετατρέψετε τα όνειρά σας σε πραγματικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αν έχετε ένα πρακτικό σχέδιο για την επίλυση των επαγγελματικών ζητημάτων, θα αντιληφθείτε ότι η ανησυχία δεν πρόκειται να επιλυθεί, αλλά μέσα στο χρόνο θα δείτε κάποια πολύ θετικά αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η Σελήνη μετακινείται σύντομα σε μια θέση δίνοντάς σας την επιλογή να ξεκινήσετε κάτι στο μέτωπο του σπιτιού σας ή ίσως ακόμη και να εξετάσετε μια κίνηση που μέχρι πριν δεν τολμούσατε να την κάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η μέρα κρύβει για σας πολλές εκπλήξεις, άλλες θετικές και άλλες αρνητικές. Για να μην χαλάσει όμως τίποτα την ηρεμία σας, μην εμπλακείτε σε διαφωνίες με φίλους ή συγγενείς για μια σειρά από πρακτικά θέματα. Αφήστε τις συζητήσεις για την εβδομάδα που έρχεται.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Το μυαλό σας είναι εφευρετικό και η χρήση των δεξιοτήτων επικοινωνίας σας ενισχύεται τώρα, οπότε γιατί να μην πείτε κάτι που σας ενοχλεί στους φίλους σας; Θα το καταλάβουν και θα αλλάξουν στάση απέναντί σας.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *