Κιμαδόπιτα με δυο λογιών κιμά, κασέρι και μυρωδικά

9/4/2018

Υλικά

  • 1 συσκευασία Χωριάτικο Φύλλο Χρυσή Ζύμη
  • 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
  • 500 γρ. χοιρινός κιμάς
  • 2 ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
  • 1 καρότο, σε μικρά κυβάκια
  • 2 τρυφερά κλωνάρια σέλινο, ψιλοκομμένα (με τα φύλλα τους)
  • 4 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένα, ή 1 κουτ. γλυκού ξερό
  • 1 κλωναράκι φρέσκο δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο, ή 1 κουτ. γλυκού ξερό
  • 1 κουτ. σούπας πελτές ντομάτας
  • 200 ml λευκό, ξηρό κρασί
  • 300 γρ. κασέρι, τριμμένο
  • 4 αυγά
  • 80 ml ελαιόλαδο + επιπλέον για το λάδωμα
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *