Εθελοντική αιμοδοσία και εγγραφή εθελοντών δωρητών οργάνων στην Καλαμαριά

27/4/2018

Την 14η εθελοντική αιμοδοσία της διοργανώνει η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας & Ισότητας των Δύο Φύλων του δήμου Καλαμαριάς, την Δευτέρα 14 Μαΐου 2018.

Κινητή μονάδα του πανεπιστημιακού νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ θα βρίσκεται στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού (πλατεία Δημαρχείου) από τις 9:00 έως τις 13:30. Οι πολίτες, που επιθυμούν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, μπορούν να προσέρχονται εκείνη την ημέρα, προκειμένου να προσφέρουν αίμα.

Στόχος της δράσης αυτής του δήμου Καλαμαριάς είναι η αύξηση των αποθεμάτων τράπεζας αίματος της υπηρεσίας και ταυτόχρονα η ανάπτυξη ενός πνεύματος αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς αίματος, στο κοινωνικό περιβάλλον των δημοτών εκείνων, που θα συμμετέχουν και θα προσφέρουν αίμα, ώστε να αντιμετωπίζονται οι έκτακτες ανάγκες.

Την ίδια μέρα και στον ίδιο χώρο θα βρίσκεται και το παράρτημα Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων Βορείου Ελλάδος, για ενημέρωση και εγγραφή εθελοντών Δωρητών Οργάνων.

Τα αισθήματα αλληλεγγύης και αγάπης για τον άνθρωπο, θα γίνουν για μια ακόμη φορά φανερά στην Καλαμαριά, μέσα από τη 14η αυτή εθελοντική αιμοδοσία, μεταφέροντας το μήνυμα «Δώσε αίμα κάθε σταγόνα είναι χαμόγελο γι’ αυτόν που το χρειάζεται».

Πληροφορίες: Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας & Ισότητας των Δύο Φύλων τηλ. 2313 314 500 και 2313 314 502.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *