ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΜΨΥΧΩΣΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ

18/3/2018

Σεμινάρια εμψύχωσης διοργανώνει ο Κοινωνικός Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Δέλτα (ΚΠΟΔΔ) μέσω του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» Χαλάστρας.

Τα Σεμινάρια απευθύνονται σε άτομα άνω των 60 ετών και θα διεξαχθούν από την ψυχολόγο του προγράμματος Χριστίνα Κουκουρίκη με βάση τις αρχές της εκπαίδευσης ενηλίκων, δηλαδή με βιωματικό τρόπο και διάλογο, και θα αφορούν την τρίτη ηλικία.

H τρίτη ηλικία παρομοιάζεται συχνά με τη δύση της ζωής του ανθρώπου. Χρειαζόμαστε ένα νέο τρόπο σκέψης και μία νέα οπτική γι’ αυτό. Ας δώσουμε έμφαση στην αφθονία των λαμπερών χρωμάτων που τη συνοδεύουν.

Αυτά είναι τα χρόνια που μπορούμε να εκφράσουμε τους εαυτούς μας ελεύθερα όσο ποτέ άλλοτε, να εξερευνήσουμε όψεις της ζωής για τις οποίες ποτέ δεν υπήρξε χρόνος ή ευκαιρία. Ο Μπέρναντ Σόου το έθεσε σωστά: «Δεν σταματάμε να παίζουμε επειδή γερνάμε, γερνάμε επειδή σταματάμε να παίζουμε»!

Θα γίνουν συνολικά 8 συναντήσεις ως τον Ιούνιο και θα ξεκινήσουν εφόσον συγκεντρωθούν τουλάχιστον 15 ενδιαφερόμενοι. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη πρωί ή μεσημέρι στο Δημαρχείο Χαλάστρας.

Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να δηλώσετε το όνομα και το τηλέφωνο σας ως τις 20 Μαρτίου 2018, στο τηλέφωνο 2313-301945.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *