Πίτσα νηστίσιμη με τόνο και σάλτσα ντομάτας

6/3/2018

Υλικά

Ζύμη για πίτσα

2 κ.σ. πελτές ντομάτα
1 σκελίδα σκόρδο
½ φλιτζάνι ελιές χωρίς κουκούτσι
½ φλιτζάνι ντοματάκια κομμένα στην μέση
2 κ.σ. λάδι
1 κ.σ. κάπαρη
200 γρ. τόνο σε νερό
Φρέσκο βασιλικό

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200ºC

Ανακατεύουμε τον πουρέ ντομάτας, το σκόρδο λιωμένο και μια κουταλιά λάδι και αλείφουμε την ζύμη

Ρίχνουμε απο πάνω τις ελιές, τις ντομάτες και μια ακόμα κουταλιά λάδι

Ψήνουμε για 10 λεπτά μέχρι να γίνει τραγανή η ζύμη

Βγάζουμε απο την φωτιά και προσθέτουμε την κάπαρη, τον τόνο και τον βασιλικό

Η πίτσα νηστίσιμη με τόνο και σάλτσα ντομάτας της παρέας είναι έτοιμη.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *