Προβλέψεις Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Τα ερωτικά σας πρωταγωνιστούν σήμερα. Οι δεσμευμένοι θα κανονίσετε μια σούπερ ρομαντική βραδιά, κάνοντας έκπληξη στο έτερόν σας ήμισυ, ενώ οι ελεύθεροι ίσως να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Το τελευταίο διάστημα έχουν συμβεί πολλά στον εργασιακό σας χώρο. Κάποιες φορές, κρίνοντας με το συναίσθημα τα συγχωρείτε, γιατί πια νιώθετε τους συναδέλφους σας σαν την οικογένειά σας. Κάποιες άλλες φορές όμως βάζοντας μπροστά τη λογική θέλετε να τα τινάξετε όλα στον αέρα και να παραιτηθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Τα deadlines είναι πολλά και ασφυκτικά και αυτό σας αγχώνει. Εύχεστε η μέρα να είχε 40 ώρες για να μπορούσατε να τα κάνετε όλα. Αυτό όμως δεν γίνεται. Χαλαρώστε και διαχειριστείτε σωστά το χρόνο σας γιατί σύντομα θα κλατάρετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Είναι φορές που σας πιάνει μια μανία και θέλετε να τα διαλύσετε όλα, όσα έχετε φτιάξει με κόπο το τελευταίο διάστημα. Χαλαρώστε και δείτε τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά. Αν δεν μπορείτε, ζητήστε λίγη άδεια για να τα βάλετε όλα σε μια τάξη.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Οι κουβέντες που γίνονται πίσω από την πλάτη σας είναι πολλές. Θα τις μάθετε αλλά σας συμβουλεύουμε να κρατήσετε χαμηλό προφίλ και να μείνετε μακριά από εντάσεις και τσακωμούς. Η αλήθεια στο τέλος πάντα λάμπει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Ένα τηλεφώνημα θα σας βάλει σε σκέψεις. Ένα άτομο από την οικογένειά σας θα αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα και θα ζητήσει τη βοήθειά σας. Ένας φίλος έχει ανάγκη τη συμβουλή σας. Προσπαθήστε να είστε δίπλα σε όλους σήμερα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Μια μεγάλη ευκαιρία θα σας παρουσιαστεί για ένα ταξίδι που θα σας ενθουσιάσει. Ναι, το τελευταίο διάστημα είχατε αφοσιωθεί τόσο πολύ στη δουλειά σας και αυτό που χρειάζεστε τώρα είναι η αλλαγή παραστάσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Ήρθε η ώρα να καθίσετε και να συζητήσετε σοβαρά με τους φίλους σας για όλα τα πράγματα που σας ενοχλούν. Μόνο μέσα από το διάλογο θα βρείτε λύσεις. Δώστε τους μια δεύτερη ευκαιρία.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Έχετε βάλει στόχο να ανακηρυχτείτε ο υπάλληλος του μήνα στη δουλειά σας, γι’ αυτό και τα δίνετε όλα. Ξέρετε πως είστε ο καλύτερος και πως οι άλλοι δεν πιάνουν τίποτα μπροστά σας. Είναι ωραίο να πιστεύετε στις δυνάμεις σας, αλλά σας συμβουλεύουμε να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί σας συζητούν πολύ στο παρασκήνιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Οι φίλοι σας θέλουν τη συμβουλή και τη βοήθειά σας γιατί και τα δύο τα  κάνετε πολύ καλά. Προσοχή στην υγεία σας. Δώστε περισσότερη σημασία στον σύντροφό σας γιατί τελευταία τον έχετε πολύ παραμελήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Τα οικονομικά σας είναι στο προσκήνιο και ψάχνετε συνεχώς λύσεις για να τα αυξήσετε. Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα κάνατε πολλές άσκοπες αγορές και τινάξατε την μπάνκα στον αέρα. Παρόλα αυτά μια ευκαιρία θα παρουσιαστεί που θα σας φέρει μεγάλο κέρδος και θα πρέπει να την αρπάξετε.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Το μπράβο που τόσο θέλατε να ακούσετε για όλα όσα έχετε κάνει στη δουλειά σας, επιτέλους έρχεται και αυτό σας γεμίσει υπερηφάνεια και μεγάλη χαρά. Συνεχίστε να δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *