Προβλέψεις Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Κάνοντας μια νέα περιστροφή σε ένα παλιό πρόβλημα θα είναι μια ευχάριστη διαδικασία κάτω από αυτή την τρέχουσα νέα Σελήνη. Έχετε πολλά στο μυαλό σας και προσπαθείτε να ευχαριστήσετε πάρα πολλούς ανθρώπους.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Ελέγξτε ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε πριν φύγετε από το σπίτι σήμερα. Αν πρόκειται να ταξιδέψετε, αυτό είναι απαραίτητο.Μια συγκέντρωση ή ένα γεγονός που μπορεί να θεωρήσατε καθαρά κοινωνικό μπορεί στην πραγματικότητα να σας προσφέρει πρακτικές ευκαιρίες εργασίας ή ευκαιρίες που σχετίζονται με τη σταδιοδρομία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Εάν αισθάνεστε μια ισχυρή πεποίθηση για κάτι σήμερα, γιατί πρέπει να προσπαθείτε να πείσετε όλους τους άλλους και να τους πάρετε στο μέρος σας; Μήπως ο λόγος μπορεί να είναι ανασφάλεια;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Σας έρχονται ξαφνικές ιδέες σήμερα και μπορείτε να κάνετε ανακαλύψεις για τον εαυτό σας που οδηγούν σε νέες λύσεις στα παλιά προβλήματα. Ποτέ δεν είναι αργά για καινούργια πράγματα.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Οι σχέσεις είναι μάλλον ασταθείς αυτή τη στιγμή! Ναι, θέλουν υπομονή και μεγάλη προσπάθεια. Βρείτε χρόνο για να τον διαθέσετε στον εαυτό σας και να ικανοποιήσετε όλες τις ανάγκες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τον σύντροφο σας σας όταν θα είστε και οι δυο πιο χαλαροί. Είστε πάρα πολύ απορροφημένοι στη δουλειά σας για να αφιερώσετε λίγο χρόνο στην οικογένειά σας και τους αγαπημένους σας. Μάλλον χρειάζεται να πάρετε μια άδεια για  να ξεφύγετε για λίγες μέρες.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Με τα ερωτικά σας θέματα θα χρειαστεί να ασχοληθείτε, ωστόσο και τα παιδιά αν είστε γονείς μπορούν επίσης να τραβήξουν την προσοχή γιατί τα απασχολούν πολλά που πρέπει να λυθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 21/11)

Έχετε αφήσει πια πίσω σας το παρελθόν και κοιτάζετε με σιγουριά στο μέλλον. Μιλήστε με άτομα που υπολογίζετε και τα νιώθετε κοντά σας γιατί θα σας δώσουν σίγουρα μια σειρά από συμβουλές που θα τις χρησιμοποιήσετε άμεσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22/11 – 21/12)

Θα ανακαλύψετε έναν νέο τρόπο να κάνετε τα πράγματα ευκολότερα γιατί μέχρι τώρα σας έπαιρνε πολύ χρόνο και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στον άνθρωπο που σας ελκύει αλλά δεν τολμούσατε. Η τύχη και η αποφασιστικότητα ευνοούν τους τολμηρούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Διαβάστε μεταξύ των γραμμών πριν αποδεχθείτε οποιαδήποτε προσφορά ή δώρο, τόσο από άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος, όσο και από του οικογενειακού σας. Προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι ό,τι κι αν γίνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Αν προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε τους ανθρώπους γύρω σας με λόγια που δεν τα πιστεύετε και πράξεις που με το ζόρι τις κάνετε, θα έρθει η στιγμή που όλα θα αποκαλυφτούν και θα σας ζητήσουν τα ρέστα. Προσοχή στην υγεία σας.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Θα μπορούσατε να συναντήσετε άλλους που θα σας βοηθήσουν να διαλύσετε μερικούς από τους φόβους, τα όρια ή τα συναισθήματα ενοχής και ανασφάλειας. Οι συμβουλές τους μπορεί να σας εμπνεύσουν σε μεγαλύτερα πράγματα.

Καλημέρα!!
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *