Δωρεάν μαθήματα μάρκετινγκ, τεχνικών πωλήσεων και ξένων γλωσσών από το δήμο Θεσσαλονίκης

2/2/2018

Δωρεάν μαθήματα μάρκετινγκ, τεχνικών πωλήσεων και ξένων γλωσσών (Γερμανικά ή Αγγλικά επιπέδου αρχαρίων) παρέχει η Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του δήμου Θεσσαλονίκης, δια του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης, σε ενδιαφερόμενους για εργασία σε καταστήματα εμπορίου και λιανικής πώλησης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τα μαθήματα διαρκούν 50 ώρες, θα υπάρχουν τρία τμήματα ενηλίκων (25 ατόμων) και θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Εγνατίας 132).

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 και τα μαθήματα θα διεξάγονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη:

16:00 – 17:30 Γερμανική γλώσσα
17:30 – 19:00 Αγγλική γλώσσα
19:00 – 20:30 Αγγλική γλώσσα

Η αίτηση συμμετοχής θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του δήμου Θεσσαλονίκης thessaloniki.gr στις 05 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 09:00 και θα την βρείτε ΕΔΩ.

Μοναδικό κριτήριο επιλογής των σπουδαστών, αποτελεί η σειρά προτεραιότητας των εισερχομένων αιτήσεων του τμήματος. Τα μαθήματα προσφέρονται δωρεάν, το εκπαιδευτικό υλικό βαρύνει τους εκπαιδευόμενους. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι συμμετέχοντες να είναι κάτοικοι ή δημότες του Δήμου Θεσσαλονίκης οι οποίοι εφ’ όσον επιλεγούν, θα πρέπει να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν ότι είναι Δημότες Θεσσαλονίκης (πιστοποιητικό ατομικό ή οικογενειακής κατάστασης) ή κάτοικοι δήμου Θεσσαλονίκης (φωτοτυπία λογαριασμού κοινής ωφέλειας ή οτιδήποτε αποδεικνύει τον τόπο κατοικίας) στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα τους υποδειχθεί.

Για πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα Mάρκετινγκ – Τεχνικές Πωλήσεων – Ξένες γλώσσες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2313318662.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *