Ανακαλούνται προληπτικά συσκευασίες με αφρώδες ζαχαρωτό

23/2/2018

Ένα προϊόν από το οποίο στην Ελλάδα έχουν πωληθεί δύο τεμάχια, ανακαλεί για προληπτικούς λόγους γνωστή εταιρεία πώλησης επίπλων. Συγκεκριμένα, η ΙΚΕΑ προχώρησε στην ανάκληση του προϊόντος GODIS PSKKYCKLING (αφρώδη ζαχαρωτά σε συσκευασία 100 γρ.), λόγω παραβίασης των προδιαγραφών ασφαλείας και υγιεινής στη μονάδα παραγωγής.

«Η ασφάλεια των τροφίμων παραμένει πρώτη προτεραιότητα για την ΙΚΕΑ και θέλουμε να γνωρίζουν οι καταναλωτές μας ότι συγκεκριμένες παρτίδες με αφρώδη ζαχαρωτά GODIS PASKKYCKLING ενδέχεται να έχουν επηρεαστεί», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, «κατά τη φάση παραγωγής των αφρωδών ζαχαρωτών GODIS PASKKYCKLING είναι πιθανό να μολύνθηκαν οι παρτίδες με ημερομηνίες ανάλωσης κατά προτίμηση από 23 Οκτωβρίου 2018 μέχρι 26 Ιανουαρίου 2019 από ύπαρξη τρωκτικών στον χώρο παραγωγής».

Η ΙΚΕΑ ζητά από τους καταναλωτές να επιστρέψουν το προϊόν GODIS PASKKYCKLING στο πλησιέστερο κατάστημα προκειμένου να τους επιστραφεί το ποσό της αγοράς. Η προσκόμιση της απόδειξης δεν είναι απαραίτητη.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, στην Ελλάδα έχουν πωληθεί δύο τεμάχια του συγκεκριμένου είδους και έχει ενημερωθεί σχετικά ο ΕΦΕΤ.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *