Προβλέψεις Πέμπτη 11 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Δεν σας αρκεί κάτι να γίνεται, θέλετε να γίνεται καλά. Δεν είναι θέμα τελειομανίας, είναι η απαίτηση που έχετε από τον εαυτό σας να μην κάνει ημίμετρα πράγματα και οι άνθρωποι που δεν μπορούν να ακολουθήσουν τη λογική σας, δεν έχουν χώρο δίπλα σας. Προσωπικά ή επαγγελματικά.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Μερικές φορές σας πιάνει αυτό το «τραβάτε με κι ας κλαίω», το οποίο, όμως, δεν ταιριάζει με τον χαρακτήρα σας και όταν συνειδητοποιείτε ότι συμβαίνει εκνευρίζεστε και αποφασίζετε να πατήσετε πόδι. Κάτι τέτοιο σας πιάνει και σήμερα και επανεξετάζετε τον τρόπο που αφήνετε τους άλλους να επεμβαίνουν στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Πολλές φορές παρασύρεστε από την καθημερινότητα, τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σας και προσπερνάτε πράγματα ουσιαστικά στα οποία θα πρέπει να δείχνετε περισσότερο το ενδιαφέρον σας και να αφιερώνετε το χρόνο σας. Δεν είστε πάντα ευέλικτοι στη διαχείριση προτεραιοτήτων, αλλά καλό είναι να μην θεωρείτε ποτέ κάτι δεδομένο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Θέλετε να ταξιδέψετε, να αλλάξετε παραστάσεις και να ανοίξετε τους ορίζοντές σας, νιώθετε σαν να πνίγεστε σε μια καθημερινότητα που δεν έχετε ακριβώς επιλέξει, αλλά κάπου βολευτήκατε ή και παγιδευτήκατε. Κάντε τις αλλαγές που θέλετε στη ζωή σας, αλλά χωρίς ανατινάξεις. Βήμα, βήμα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Η μέρα προσφέρετε για σημαντικές συναντήσεις και συζητήσεις που έχουν να κάνουν με το μέλλον και όλες τις επιδιώξεις που θέλετε να βάλετε σιγά-σιγά σε ράγες. Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που ζητάτε, ώστε αυτό που θα πάρετε πίσω να είναι κοντά σε αυτό που στοχεύετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Η κατάσταση στην προσωπική σας ζωή έχει ηρεμήσει και δεν είστε πια σε εκείνη την ένταση που είχατε τις προηγούμενες εβδομάδες –και ειδικά πριν από τις γιορτές. Αυτή η νέα σταθερότητα σας κάνει και πιο δημιουργικούς και παραγωγικούς και στα επαγγελματικά σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Κάποιον να σας προσέχει. Αυτό νιώθετε πως έχετε ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Κάποιον που θα σας καταλαβαίνει, χωρίς να χρειάζεται να πείτε πολλά. Η συμβατότητα είναι αυτό που κάνει την ζωή σας πιο εύκολη και πιο όμορφη και συνειδητοποιείτε πως θέλετε η ζωή σας να είναι πιο ήρεμη από ότι παλιότερα, χωρίς εντάσεις. Πάθος υπάρχει και χωρίς ομηρικούς καυγάδες και κόντρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Κάποιοι από εσάς ετοιμάζετε μια μετακόμιση, μια αλλαγή, μια νέα αγορά, κάτι που θα δώσει μια πνοή ανανέωση στην καθημερινότητά σας και αυτό και μόνο σαν σκέψη σας ενθουσιάζει, καθώς η υπερβολική ησυχία και σταθερότητα κάποιες φορές σας κάνει να βαλτώνετε και να βαριέστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Το άγχος δεν σας είχε αφήσει σε ησυχία για μεγάλο διάστημα, αλλά με ένα τρόπο σας είχε κάνει και πιο παραγωγικούς. Τώρα, λοιπόν, που τα πράγματα δείχνουν να πήγαν καλύτερα από ότι υπολογίζατε μπορείτε να πάρετε μια ανάσα ανακούφισης και να ετοιμάσετε το επόμενο βήμα σας χωρίς να νιώθετε πως έχετε το πιστόλι στον κρόταφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Η διάθεσή σας να τα «σπάσετε όλα» έχει αρχίσει να φεύγει, καθώς διαπιστώνετε πως μερικές φορές το να πεις κάτι με καλό τρόπο έχει πολύ καλύτερο αποτέλεσμα από το να το απαιτήσεις σε φωνές και κάνοντας χαμό. Καθώς, λοιπόν, όταν το θέλετε είστε άριστοι διπλωμάτες, ακολουθήστε αυτή την οδό για να περάσει το δικό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Μικροαναποδιές και αναβολές σας έκαναν να χάσετε το κέφι σας, αλλά μην παίρνετε τα πάντα τόσο στα σοβαρά, γιατί δεν αξίζει. Σήμερα ξημερώνει μια καινούργια μέρα και όλα όσα χθες σας έσπασαν τα νεύρα, στρώνουν μαγικά και οι λύσεις εμφανίζονται.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Η ερωτική σας ζωή γίνεται πιο ενδιαφέρουσα και πιπεράτη. Η γοητεία σας, σας κάνει μήλο της έριδος ανάμεσα σε… θαυμαστές/θαυμάστριες και αυτό σας ανεβάζει το ηθικό και την αυτοπεποίθηση. Οι αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε έναν μεγάλο έρωτα.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *