Τάρτα με ντομάτα και μοτσαρέλα

4/9/2017

Υλικά:

1/2 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 φύλλο σφολιάτας
1 φλιτζάνι τοματάκια cherry
1 φλιτζάνι τριμμένη μοτσαρέλα
1 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:

Προθέρμανε το φούρνο στους 200οC

Σε αλευρωμένη επιφάνεια άνοιξε το φύλλο να πλατύνει σε ένα ορθογώνιο 20×30εκ. Στρώσε το φύλλο σε ταψάκι με λαδόκολλα και άφησε στο ψυγείο για 30′ λεπτά.

Τρύπησε την επιφάνεια της σφολιάτας με ένα πιρούνι, πασπάλισε με το τυρί και από πάνω μοίρασε τα τοματάκια ολόκληρα. Ράντισε με το ελαιόλαδο.

Βάλε στο φούρνο για 20′ με 25′ λεπτά να πάρει χρώμα και να καραμελώσουν οι τομάτες. Κόψε σε κομμάτια και σέρβιρε.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *