Προβλέψεις Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Να είστε πολύ προσεκτικοί σήμερα σχετικά με τα οικονομικά θέματα, μην κάνετε ανοίγματα ούτε άσκοπα ψώνια. Στη δουλειά σας συνεχίστε να γοητεύετε τους συναδέλφους και το αφεντικό σας και σύντομα η θέση που ονειρεύεστε θα είναι δική σας.

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)

Αντισταθείτε σήμερα στην ανάγκη να ξοδέψετε χρήματα -ναι, όλους μας κάποιες φορές μας πιάνει μια καταναλωτική μανία, αλλά θα πρέπει να ξέρετε πως η εποχή και η τσέπη σας δεν σηκώνει άσκοπες αγορές. Βρείτε χρόνο να αφιερώσετε στους φίλους σας.

Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)

Σήμερα δεν είναι η στιγμή για σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στη δουλειά σας και στην προσωπική σας ζωή, ούτε και ο καιρός για να ξοδέψετε χρήματα. Προσοχή στις εντάσεις και τους τσακωμούς με άτομα της οικογένειάς σας. Δώστε τόπο στην οργή και μην αφήσετε κανέναν να σας χαλάει την καλή διάθεση.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Σήμερα θέλετε να βγείτε και να διασκεδάσετε, κάτι που σας έχει λείψει το τελευταίο διάστημα, αφού είχατε συνεχώς δουλειά και καθόλου χρόνο για αυτά που αγαπάτε. Ήρθε η ώρα να διεκδικήσετε καλύτερα πράγματα και να μιλήσετε στο αφεντικό σας για εκείνη την αύξηση που τόσο σας αξίζει.

Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

Η μέρα σας θα είναι χαρούμενη με πολλές εκπλήξεις από αγαπημένα πρόσωπα. Δεν θα λείψουν όμως και κάποιες μικρές εντάσεις για κάποια θέματα στη δουλειά σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε ουδέτερη στάση και να είστε διαλλακτικοί.

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Αυτή είναι μια δύσκολη μέρα. Δεν θέλετε με τίποτα να φύγετε από το σπίτι και να πάτε στη δουλειά σας. Τα πολλά και πιεστικά deadlines σας δημιουργούν ένα απίστευτο άγχος και δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε. Χαλαρώστε, όλα θα γίνουν, όπως κάθε φορά άλλωστε.

Ζυγός (Σεπτέμβριος 23-Οκτ. 22)

Μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις σήμερα το πρωί, ειδικά για τα χρήματα και την κοινή ιδιοκτησία. Απλά πηγαίνετε με τη ροή. Αργότερα την ημέρα, αποφύγετε τα νομικά θέματα και τις συζητήσεις για την πολιτική. Αν είστε ελεύθεροι είναι μια καλή ευκαιρία να βγείτε γιατί ίσως γνωρίσετε κάποιον που θα σας αλλάξει τη ζωή.

Σκορπιός (Οκτ. 23-Νοε. 21)

Απολαύστε μια φιλική κουβέντα με κάποιον αγαπημένο σας φίλο σήμερα το πρωί. Αργότερα, το απόγευμα, ενδέχεται να προκύψουν εντάσεις που θα αφορούν σε κληρονομιές και σε χρήματα. Χαλαρώστε και αφήστε τις αποφάσεις για το τέλος της εβδομάδας.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Αν και θα ξυπνήσετε με μια τέλεια διάθεση, μετά το μεσημέρι θα χαλάσει, εξαιτίας των διαφορών σας με τα αφεντικά και τους γονείς σας. Τι να κάνουμε… Όσο κι αν δεν το θέλετε τα παίρνετε όλα κατάκαρδα και στενοχωριέστε  με τις άσχημες συμπεριφορές των άλλων.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Είστε σε μια δημιουργική φάση σήμερα. Οι καλλιτέχνες και οι άνθρωποι με αυξημένη φαντασία θα είναι γεμάτοι ιδέες που θα καταπλήξουν τα αφεντικά τους. Αργότερα μέσα στην ημέρα, αποφύγετε τις διαμάχες με συνεργάτες – δεν βλέπουν με καλό μάτι την εξέλιξή σας.

Υδροχόος (Ιαν. 20-Φεβρ. 18)

Ναι, το ξέρουμε πολύ καλά πως δεν θέλετε να σηκωθείτε με τίποτα σήμερα από το κρεβάτι σας. Θέλετε να μείνετε εκεί μέχρι το βράδυ και να χουχουλιάσετε και να χαλαρώστε με κλειστό κινητό και τέρμα τη μουσική. Αν έχετε αυτή την πολυτέλεια σας συνιστούμε να το κάνετε. Διαφορετικά ονειρευτείτε… Δεν κοστίζει τίποτα.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Η μέρα σας θα είναι χαλαρή και οι κινήσεις σας γεμάτες… φαντασία. Βρείτε χρόνο για μια μικρή βόλτα με τον σύντροφό σας ή τους φίλους σας. Θα αισθανθείτε πλήρεις και θα γυρίσετε σπίτι γεμάτοι χαρά και αγάπη.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *