Προβλέψεις Πέμπτη 20 Ιουλίου

58

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Πιθανότατα κάποια διαφωνία με κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο θα σας εκπλήξει ευχάριστα ή δυσάρεστα. Θα προκληθούν εντάσεις ή τσακωμοί ανάμεσα σας αλλά το επόμενο διάστημα όλα θα φτιάξουν.

Ταύρος (20 Απριλίου- 20 Μαΐου)

Για άλλη μια φορά,θα έχετε μια ημέρα που είναι γεμάτη ατυχήματα και εντάσεις, γι’ αυτό θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε όσα λέτε και κάνετε. Αν έχετε τη δυνατότητα σας προτείνουμε να μείνετε σπίτι και να χαλαρώσετε, απενεργοποιώντας το κινητό σας.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου) 

Κάτι απρόοπτο θα συμβεί σήμερα και θα επηρεάσει τα οικονομικά σας. Ελέγξτε τους λογαριασμούς σας στην τράπεζα και τις κάρτες σας. Οι φίλοι σας είναι πάντα στο πλευρό σας και πρόθυμοι να σας βοηθήσουν.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Είστε ευερέθιστοι σήμερα, γι ‘αυτό μπορείτε να κάνετε πράγματα που δεν τα συνηθίζατε και λίγο μετά να τα μετανιώσετε. Έχετε ένα θέμα με την ελευθερία σας και πιστεύετε πώς όλοι όσοι είναι δίπλα σας θέλουν να σας την περιορίσουν.

Λέων (22 Ιουλίου – 22 Αυγούστου) 

Αυτή είναι μια ανήσυχη μέρα! Η ανυπομονησία σας χτυπάει την πόρτα και σας κάνει να θέλετε να γίνουν όλα άμεσα. Οι καθυστερήσεις θα σας εκνευρίσουν απίστευτα, όμως καλό είναι να ξέρετε πώς δεν περνούν όλα από το δικό σας χέρι.

Παρθένος (22 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Μπορεί να συναντήσετε έναν χαρακτήρα σήμερα ιδιαίτερο, ανορθόδοξο και προκλητικό που θα σας γοητεύσει πολύ και θα θέλετε να κρατήσετε επαφή. Τα πράγματα στα ερωτικά σας κυλούν από το καλό στο καλύτερο. Εκμεταλλευτείτε το!

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Τα αφεντικά και οι γονείς σας θα σας εκπλήξουν σήμερα ευχάριστα. Το ευχαριστώ που τόσο καιρό περιμένατε θα το ακούσετε και αυτό θα σας γεμίσει χαρά και αισιοδοξία. Ναι, είναι πολύ ωραίο να αναγνωρίζονται οι κόποι σας.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου ) 

Τα σχέδια ταξιδιού που είχατε κάνει το τελευταίο διάστημα θα αλλάξουν ή θα ακυρωθούν σήμερα. Αυτό φυσικά θα σας βγάλει εκτός προγραμματισμού και θα σας αναστατώσει. Πάρετε μια βαθιά ανάσα, χαλαρώστε και κλείστε καινούργιες διακοπές.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ελέγξτε διπλά οτιδήποτε σχετίζεται με ακίνητα, φόρους, χρέη κτλ. Δεν θέλετε σε λίγο καιρό να βρεθείτε μπροστά σε μια κατάσταση που θα σας εκπλήξει δυσάρεστα. Βρείτε χρόνο για τον σύντροφό σας γιατί τελευταία σας κάνει πολλά παράπονα -μεταξύ μας έχει απόλυτο δίκιο, αφού η δουλειά ήταν το πρώτο μέλημά σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Μια φιλία μπορεί να τελειώσει σήμερα και αυτό είναι κάτι που δεν εξαρτάται από εσάς. Εσείς ήσασταν απόλυτα τυπικοί, μην στενοχωριέστε… Απλά καμιά φορά συμβαίνει οι άνθρωποι να χάνονται χωρίς να έχει συμβεί κάτι… Αποδεχτείτε το και συνεχίστε τη ζωή σας.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου) 

Η ρουτίνα της δουλειάς σας θα υποστεί σήμερα απροσδόκητες αλλαγές λόγω έλλειψης προσωπικού, ή ακυρωμένων συναντήσεων. Μην εκνευριστείτε. Χαλαρώστε και αφήστε να κυλήσουν τα πράγματα μόνα τους. Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας γιατί τελευταία τον είχατε παραμελήσει.

Ιχθύς ( 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου) 

Οι προγραμματισμένες κινήσεις σας ενδέχεται να ακυρωθούν ξαφνικά σήμερα λόγω εξωτερικών παραγόντων. Παρόλα αυτά μην το βάζετε κάτω, δεν είναι κάτι που έχει να κάνει με εσάς, γιατί όπως λέει και ο σοφός λαός… Όταν κάνουμε σχέδια, ο Θεός γελάει.