ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

3/6/2017

Τμήμα εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας για άτομα άνω των 55 ετών, θα λειτουργήσει στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Άνω Τούμπας «Κληροδότημα Στ. Νικολαΐδη»  (Γρ. Λαμπράκη 187, τηλ. 2310 950370).

Τα μαθήματα, επιπέδου αρχαρίων, θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017, από τις 9.30 έως τις 10.30, και θα παραδίδονται σε εβδομαδιαία βάση, από την καθηγήτρια,  Δέσποινα Καραμουζά,  η οποία συμμετέχει εθελοντικά.

Η συμμετοχή δεν προϋποθέτει οικονομική επιβάρυνση, ωστόσο απαιτείται προεγγραφή, μόνο με την φυσική παρουσία του ενδιαφερομένου στη βιβλιοθήκη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα υπάρξει λίστα αναμονής σε περίπτωση ακύρωσης εγγραφών.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Δωρεάν μαθήματα Αγγλικών στην 3η ηλικία  για αρχάριους

στη Δημοτική Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Άνω Τούμπας

Με την καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας,  Δέσποινα Καραμουζά  η οποία συμμετέχει εθελοντικά.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Προγράμματος “ΣΥΝενεργώ: εκπαιδεύομαι, συμμετέχω, προσφέρω” που υλοποιείται από την ethelon με την υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος ΤΙΜΑ, σε συνεργασία με το τμήμα Περιφερειακών Βιβλιοθηκών του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Απευθύνονται σε άτομα άνω των 55 ετών που δε γνωρίζουν καθόλου τη γλώσσα και θέλουν να αποκτήσουν βασικές γνώσεις Αγγλικών.

Οι θεματικές των μαθημάτων είναι:

Εισαγωγή, αλφάβητο, χαιρετισμοί

Επικοινωνία στο ταξίδι

Επικοινωνία στην έξοδο

Βασική επικοινωνία στην πόλη

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017  και θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή 9:30-10:30 π.μ.  για διάστημα 4 εβδομάδων.

Για τη συμμετοχή σας είναι υποχρεωτική η εγγραφή στη βιβλιοθήκη, με την επίδειξη της ταυτότητάς σας.

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ, ωστόσο απαιτείται προεγγραφή, η οποία γίνεται μόνο με φυσική παρουσία στη Βιβλιοθήκη Άνω Τούμπας.

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων θα δοθεί εκπαιδευτικό υλικό στους συμμετέχοντες όπως επίσης και βεβαίωση παρακολούθησης με την ολοκλήρωση των μαθημάτων.

Λόγω περιορισμένων θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, ενώ θα υπάρξει λίστα αναμονής σε περίπτωση υπεράριθμων εγγραφών. Μέγιστος αριθμός συμμετοχών ανά τμήμα τα 10 άτομα.

Δηλώσεις συμμετοχής στη

Βιβλιοθήκη Άνω Τούμπας, Γρ. Λαμπράκη 187

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στο //www.synenergo.gr ή στην κα.Προβοπούλου στο τηλ. 6977769351 ή synenergo@ethelon.org
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *