5 περίεργα μυστικά ομορφιάς που σίγουρα δεν γνώριζες!

77

6/3/2017

1. Δεν έχετε χρόνο για ντεμακιγιάζ;

Αν νυστάζετε πολύ και δεν αντέχετε να πλύνετε το πρόσωπό σας με gel καθαρισμού, να το στεγνώστε και μετά να εφαρμόσετε την τονωτική lotion σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίγο έλαιο καρύδας που θα εξαφανίσει κάθε ίχνος μακιγιάζ. Συνέχεια παρακάτω:

2. Πώς θα πετύχετε καλύτερη απολέπιση;

Πριν εφαρμόσετε τη μάσκα απολέπισης, το μυστικό είναι να “ανοίξετε” τους πόρους της επιδερμίδας του προσώπου. Χρησιμοποιήστε ένα πανάκι που θα βρέξετε με χλιαρό -προς ζεστό- νερό και στη συνέχεια, θα τοποθετήσετε στο πρόσωπό σας. Βρέξτε ξανά το πανάκι, στραγγίξτε το και τοποθετήστε το πάλι στο πρόσωπό σας. Ακολουθήστε τη διαδικασία άλλες δύο φορές.

3. Η λιπαρή επιδερμίδα μπορεί να είναι σημάδι αφυδάτωσης.

Όταν βλέπετε αρκετά λιπαρή την επιδερμίδα σας, σκέφτεστε να μην εφαρμόσετε την ενυδατική σας. Αυτό όμως μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα κι έτσι η επιδερμίδα σας να δείχνει αφυδατωμένη. Ο καλύτερος τρόπος για να ενυδατώσετε μία λιπαρή επιδερμίδα είναι τα έλαια προσώπου. Μπορεί να ακούγεται παράδοξο, αλλά είναι το προϊόν που ισορροπεί τη λιπαρότητα.

4. Ευαίσθητη επιδερμίδα με κοκκινίλες;

Βουτήξτε ένα πανάκι σε ένα μπολ με γάλα και παγάκια και στη συνέχεια τοποθετήστε το στο πρόσωπό σας για 5 με 10 λεπτά. Η χαμηλή θερμοκρασία και οι πρωτεΐνες θα κάνουν το πρόσωπό σας να λάμπει.

5. Πώς θα διαρκεί περισσότερο το άρωμά σου;

Αν κάθε φορά πιστεύεις πως δεν φόρεσες αρκετό άρωμα και διαρκεί πολύ λίγο, μάλλον πρέπει να δοκιμάσεις το beauty trick που σου προτείνουμε. Μικρή ποσότητα βαζελίνης στα σημεία που ψεκάζεις κάθε φορά το άρωμά σου, θα βοηθήσει να διαρκεί περισσότερο.