19Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ

81

8/3/2017

Τι είναι ντοκιμαντέρ σήμερα; Αποκαλυπτικό, εθνογραφικό, δημοσιογραφικό, ιστορικό, πολιτικό, καλλιτεχνικό, ποιητικό, δημιουργικό, πειραματικό, κοινωνικό, ανθρωποκεντρικό, σύνθεση ειδών; Οι απαντήσεις των ειδικών, συνεφίλ (κυρίως) και μη, άπειρες. Το 19ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης (3-12 Μαρτίου 2017) ξεκίνησε, και αφήνουμε εσάς να δώσετε τις δικές σας. Εμείς σας παρέχουμε απλώς έναν οδηγό επιβίωσης. Καλές προβολές!

Εκδοτήρια εισιτηρίων
Πλατεία Αριστοτέλους & Λιμάνι.
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 10:00-24:00
Τιμή εισιτηρίου: 4€
Επικοινωνία: ticketing@filmfestival.gr

Κανονισμοί εισιτηρίων
Μετά την έναρξη της προβολής δεν επιτρέπεται η είσοδος στην αίθουσα.
Εισιτήρια που έχουν απολεσθεί δεν μπορούν να αντικατασταθούν.
Η είσοδος στην προβολή δεν επιτρέπεται χωρίς εισιτήριο. Απαραίτητη είναι η έκδοση εισιτηρίου και για τους κατόχους CineΚάρταF, διαπίστευσης ή πρόσκλησης.
5 λεπτά πριν την έναρξη της προβολής εκδίδονται εισιτήρια, εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις. Οι θέσεις στην αίθουσα δεν είναι αριθμημένες.
Μετά τη λήξη κάθε προβολής είναι απαραίτητη η αποχώρησή σας από την αίθουσα.
Εισιτήρια επιστρέφονται μέχρι και 3 ώρες πριν την έναρξη της προβολής.

Κουπόνια προβολών αξίας €25
10 κουπόνια ανταλλάξιμα με 10 εισιτήρια. Διαθέσιμα στα ταμεία και στο πωλητήριο του Φεστιβάλ. Για την είσοδό σας στις προβολές είναι απαραίτητη η έκδοση εισιτηρίου στα ταμεία του Φεστιβάλ. Τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί με κουπόνια προβολών δεν επιστρέφονται και δεν ανταλλάσσονται.
Διαπιστεύσεις – Προσκλήσεις
Οι κάτοχοι διαπιστεύσεων και προσκλήσεων έχουν τη δυνατότητα ελεύθερης εισόδου στις προβολές. Απαραίτητη είναι η έκδοση εισιτηρίου μηδενικής αξίας. Για την είσοδο στην προβολή απαιτείται η επίδειξη του εισιτηρίου και της κάρτας διαπίστευσης / πρόσκλησης.
Για τις προσκλήσεις εκδίδεται εισιτήριο μόνο την ημέρα της προβολής. Δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής ή αλλαγής του εισιτηρίου.

Ελεύθερη είσοδος
Οι φοιτητές, οι άνεργοι, οι πολύτεκνοι, οι άνω των 65 ετών και οι κάτοχοι Κάρτας Πολιτισμού, δικαιούνται ελεύθερη είσοδο -εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις- στις προβολές με ώρα έναρξης έως και τις 15:30. Απαραίτητη είναι η έκδοση μηδενικού εισιτηρίου με την επίδειξη του αντίστοιχου αποδεικτικού (ελληνική φοιτητική ταυτότητα ή κάρτα ISIC / κάρτα ανεργίας / κάρτα πολυτέκνων / αστυνομική ταυτότητα / Κάρτα Πολιτισμού). Εκδίδεται εισιτήριο μόνο την ημέρα της προβολής. Δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής ή αλλαγής του εισιτηρίου.

Προσβάσιμες αίθουσες
Οι αίθουσες Ολύμπιον, Τώνια Μαρκετάκη, Φρίντα Λιάππα, Τζον Κασσαβέτης και Σταύρος Τορνές είναι προσβάσιμες σε άτομα με κινητικά προβλήματα.

ΟΛΥΜΠΙΟΝ
Αίθουσα Ολύμπιον
Αίθουσα Παύλος Ζάννας

ΑΠΟΘΗΚΗ 1
Αίθουσα Τζον Κασσαβέτης
Αίθουσα Σταύρος Τορνές

ΑΠΟΘΗΚΗ Δ
Αίθουσα Tώνια Mαρκετάκη
Αίθουσα Φρίντα Λιάππα

MOYΣEIO KINHMATOΓPAΦOY-ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΘEΣΣAΛONIKHΣ
Βιβλιοπωλείο-πωλητήριο (12:00-20:00)
Γραφείο Τύπου & Αίθουσα Τύπου

ΗΛΕΚΤΡΑ ΠΑΛΛΑΣ
Αγορά Ντοκιμαντέρ, Market Talks, EDN

BOX
Ώρες λειτουργίας: 10:00-24:00
Έκδοση εισιτηρίων, πληροφορίες, βιβλιοπωλείο-πωλητήριο, έκδοση CineΚάρταF
Δημοτικό Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης», Λαγκαδά 221
Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη», Μεταμορφώσεως 7-9

Το πλήρες πρόγραμμα του φεστιβάλ, εδώ.