Προβλέψεις Σάββατο 4 Μαρτίου

119

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Όσοι είστε σε σχέση αυτή την εποχή θα έχετε τη στήριξη και το θαυμασμό του ανθρώπου που είναι στο πλευρό σας και αυτό θα αποδειχθεί πολύ σημαντικό για εσάς. Οι περισσότεροι από εσάς θα έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν την ουσία των φιλικών τους σχέσεων.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Δεν είναι τα φαινόμενα που απατούν είναι που και εσείς μερικές φορές επιζητάτε να έχετε αυταπάτες για κάποια πράγματα γιατί φοβάστε ή διστάζετε να δείτε κατάματα την αλήθεια και προτιμάτε να κάνετε πως δεν βλέπετε ή δεν καταλαβαίνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Κάποιες μέρες δοκιμάζουν τα νεύρα ή τις αντοχές σας και τότε είναι που αυτό το τεστ με τον εαυτό σας αποδεικνύει πως όταν το θελήσετε ξέρετε να διαχειρίζεστε άριστα τις απαιτητικές καταστάσεις και να βγαίνετε από αυτές πιο δυνατοί και πιο έμπειροι –και ευνοημένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Κι εκεί που τα επαγγελματικά δείχνουν τα έχουν ρολάρει και να σας κάνουν να χαμογελάτε κάποιες ανακατατάξεις στην προσωπική σας ζωή έρχονται να σας αναστατώσουν και να σας βάλουν κάποια ερωτηματικά. Ξεκαθαρίστε τι νιώθετε εσείς, προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε τι νιώθουν οι άλλοι απέναντί σας και όλα θα εξελιχθούν καλά.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Τα κομπλιμέντα που εισπράττετε είναι πολλά τελευταία, αλλά μην… καβαλήσετε το καλάμι. Όσο πιο μετριόφρονες φανείτε και πιο ισορροπημένοι, τόσο περισσότερο θα κερδίζετε τις εντυπώσεις και τα καλά σχόλια. Το να ξεχωρίζετε σας… πάει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Στον εργασιακό σας χώρο ξεχωρίζετε για τις ικανότητες, αλλά και την ηθική σας και αυτό τελικά είναι που θα γίνει το εφαλτήριο για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, παρόλο που οι εποχές είναι δύσκολες. Διατηρήστε την προσήλωσή σας και θα ανταμειφθείτε.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Οι μετακινήσεις (ταξίδια, εκδρομές, συναντήσεις) ευνοούνται αυτό το διήμερο. Η διάθεσή σας να αδειάσετε το μυαλό σας από τις σκοτούρες και να αποφορτιστείτε συνδυάζεται ιδανικά με μια πιθανή απόδραση, οπότε όσοι μπορείτε εκμεταλλευτείτε το.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Τα μεγάλα λόγια είναι φτώχια. Γι’ αυτό δεν σας νοιάζει πια οι άλλοι να σας λένε και να σας υπόσχονται πολλά, αλλά να κάνουν έστω και λίγο. Από λόγια και υποσχέσεις έχετε χορτάσει. Τώρα έχει έρθει η ώρα για έργα και αυτό θα απαιτήσετε από τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Η ημέρα μετά από μια δύσκολη εβδομάδα θα είναι πολύ πιο χαλαρή και ευχάριστη, ενώ ένα θέμα που σας απασχολούσε θα έχει θετική έκβαση και αυτό θα σας φέρει ανακούφιση και θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Συναισθηματικά, μετά την αναμπουμπούλα της έκλειψης έχετε ανάγκη από σταθερότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Θέλετε κάτι διακαώς; Μην περιμένετε οι άλλοι να το καταλάβουν από μόνοι τους. Τον τελευταίο καιρό όλοι έχουν τις δικές τους σκοτούρες και αν δεν μιλήσετε εσείς για τα θέλω σας, είναι πολύ πιθανό οι άλλοι να μην τα αντιληφθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Το καλό με τη δική σας περίπτωση είναι πως έχετε ένα έμφυτο αίσθημα δικαιοσύνης, έτσι όταν καλείστε να δώσετε μια λύση που δεν θα αρέσει αναγκαστικά σε όλους είστε πολύ προσεκτικοί και ακριβοδίκαιοι. Αυτό σας το ταλέντο έχουν διακρίνει κάποιοι και αυτό ίσως σας οδηγήσει σε θέσεις εξουσίας στον επαγγελματικό σας χώρο μέσα στο επόμενο διάστημα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μπορεί κάποιοι να σας θεωρούν κλειστούς και εσωστρεφείς, όμως στην πραγματικότητα αν νιώσετε οικειότητα και ασφάλεια είστε έξω καρδιά και η ψυχή  της παρέας. Αυτά σας τα χαρακτηριστικά θα αναδείξετε αυτό το Σαββατοκύριακο, περνώντας το με αγαπημένους σας ανθρώπους.