Προβλέψεις Παρασκευή 10 Μαρτίου

79

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Μέσα από κοινωνικές συναναστροφές κερδίζετε τις εντυπώσεις, αποκτάτε νέους θαυμαστές, αλλά και γνωρίζετε ανθρώπους που θα ήθελαν να συνεργαστούν μαζί σας και αυτό πιθανότατα θα φέρει ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις που θα σηματοδοτήσουν ένα επόμενο βήμα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Η ειλικρίνεια είναι ένα χαρακτηριστικό που σας διακρίνει, όπως και η διάθεσή σας να μην ωραιοποιείτε πρόσωπα και καταστάσεις. Αυτό θα σας βοηθήσει να λύσετε κάποια μικροπροβλήματα ή παρεξηγήσεις που ενδεχομένως θα παρουσιαστούν στις σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Το οικονομικό άγχος είναι η νούμερο ένα αγωνία σας τον τελευταίο καιρό. Προσπαθήστε να οργανώσετε τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σας όσο καλύτερα γίνεται και όλα τα ρολάρουν καλύτερα και από τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο στους αγαπημένους σας και στις στιγμές μαζί τους για να μην έχετε παράπονα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Αν νιώθετε πως είστε σε μια σχέση που έχει βαλτώσει και κάτι δεν πηγαίνει καλά, μην κάνετε σαν να μη συμβαίνει, αλλά αντιμετωπίστε την κατάσταση πιο δυναμικά, προσπαθώντας να κάνετε τονωτικές ενέσεις μέσα από μικρές στιγμές της καθημερινότητας. Αυτό πάντα πετυχαίνει.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Θέλετε να κάνετε κάτι ώστε να ανανεώσετε την εικόνα σας και να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας, καθώς η διάθεσή σας αυτές τις μέρες δεν είναι η καλύτερη. Ίσως φταίει ο μουντός καιρός, η μεταβατική εποχή, η στασιμότητα σε κάποια ζητήματα που θα θέλατε να εξελιχθούν. Εντοπίστε τι σας «χαλάει» και χτυπήστε το στη «ρίζα».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Τα πράγματα στη δουλειά είναι πολύ απαιτητικά, εσείς θέλετε να είστε πάντα σωστοί και συνεπείς και αυτό κάποιες φορές σας εξαντλεί. Περιμένετε πώς και πώς το Σαββατοκύριακο για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, να δείτε αγαπημένους φίλους και να ξεκουραστείτε. Η χρυσή ισορροπία μεταξύ δουλειά και προσωπικής ζωής σας είναι απαραίτητη.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Τι κι αν τον προηγούμενο καιρό απογοητευόσασταν όταν κάτι δεν πήγαινε όπως το θέλατε ή το ονειρευόσασταν; Όσο περνάει ο καιρός αντιλαμβάνεστε πως το νόημα είναι να απολαμβάνετε όσο μπορείτε τις όμορφες στιγμές και να βάζετε μικρούς και άμεσα πραγματοποιήσιμους στόχους, όχι να κυνηγάτε μια μεγάλη και άπιαστη ιδέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Οι φίλοι σας, σας θαυμάζουν για την αυτοπεποίθηση, τη λάμψη σας και το ταλέντο σας να κερδίζετε αμέσως τη συμπάθεια των άλλων με τον ξεχωριστό σας χαρακτήρα. Αυτά είναι τα στοιχεία που πρέπει να επιστρατεύσετε και για να κερδίσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Περάσατε ένα αρκετά μεγάλο διάστημα που η μελαγχολία και η απογοήτευση μπορεί κάποιες στιγμές να σας κυρίευσε, αλλά όσο περνούν οι μέρες ανακτάτε την αισιοδοξία, την αυτοπεποίθηση, το χιούμορ και τη λάμψη σας και αυτό φέρνει ραγδαίες αλλαγές προς το καλύτερο και στα επαγγελματικά και στα ερωτικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Έχετε ανάγκη από στιγμές με την οικογένεια και τους αγαπημένους σας ανθρώπους και αυτό είναι που θα επιδιώξετε αυτό το ΠΣΚ. Συναντήσεις όχι κοινωνικού χαρακτήρα, αλλά ουσιαστικές με τους αληθινούς σας φίλους, με τους οποίους μπορείτε να μοιραστείτε τα πάντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας είναι οι τομείς στους οποίους έχετε επικεντρωθεί προσπαθώντας να βρείτε τρόπους να τα εξελίξετε και να τα βελτιώσετε. Παράλληλα, θέλετε να είστε όσο πιο κοντά μπορείτε στην οικογένειά σας, καθώς από τους αγαπημένους ανθρώπους αντλείτε τη δύναμή σας.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Σας πιάνει μια διάθεση απολογισμού και μαζί με αυτή έρχεται και η επιθυμία να ξαναβρεθείτε με ανθρώπους με τους οποίους είχατε απομακρυνθεί και διαπιστώσατε πως τελικά σημαίνουν πολλά για εσάς. Μην διστάσετε να κάνετε το πρώτο βήμα.