Προβλέψεις Πέμπτη 9 Μαρτίου

137

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Αν χθες αφήσατε κάποια πράγματα μισοτελειωμένα, σήμερα μια καινούργια μέρα ξημερώνει. Με πιο καθαρό μυαλό θα μπορέσετε να βάλετε καταστάσεις –αλλά και ανθρώπους- στη θέση τους, να διεκδικήσετε πιο συντονισμένα αυτά που θεωρείτε πως δικαιούστε και να εισακουστείτε.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αγαπάτε την ασφάλεια και τη σταθερότητα, αλλά όταν κάτι πάψει να σας χαρίζει γαλήνη, είστε έτοιμοι να κλοτσήσετε τα πάντα και να τα χτίσετε από την αρχή. Αν βρίσκεστε σε ένα τέτοιο σημείο καμπής, μετρήστε πρώτα τα υπέρ αυτού που έχετε πριν το απαρνηθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Πολλά γυρίζουν στο κεφάλι σας, ευθύνες, υποχρεώσεις αλλά και στόχοι που θέλετε να κυνηγήσετε και δεν έχετε ακόμα αποφασίσει ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος. Στοχεύετε πάντα ψηλά, αλλά είναι σημαντικό να μην θεωρείτε δεδομένα αυτά που ήδη έχετε, γιατί τότε θα κινδυνεύσετε να τα χάσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Αν έχετε κάτι να πείτε σε κάποιον κάντε το ευθέως και με το θάρρος της άποψής σας, γιατί όσο το συζητάτε με τρίτους, το πιο πιθανό είναι να μεταφερθεί με λάθος τρόπο στον άμεσα ενδιαφερόμενο και αυτό να δημιουργήσει παρεξηγήσεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Σας έχει πιάσει η άνοιξη και δεν σας χωράει ο τόπος. Το μυαλό σας δεν είναι ακριβώς στη δουλειά, τις σπουδές, τις υποχρεώσεις σας, αλλά κάνει σχέδια, ονειρεύεται αποδράσεις και όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάντε λίγο υπομονή μέχρι το Σαββατοκύριακο που είναι πλέον κοντά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Ποιος είπε πως μόνο τα ετερώνυμα έλκονται; Μερικές φορές αυτοί που θέλουμε να έχουμε στο πλευρό μας είναι εκείνοι που ταιριάζουμε απόλυτα, έχουμε τα ίδια γούστα, σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο και αντιδρούμε στις καταστάσεις με αντίστοιχες συμπεριφορές. Αυτή την εποχή τέτοιους ανθρώπους έχετε ανάγκη στο πλευρό σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Αν υπάρχουν κάποια πράγματα που εδώ και καιρό σας ενοχλούνε, αλλά προτιμάτε να κάνετε σαν να μην υπάρχουν παρά να αντιδράσετε για να βρείτε λύσεις ή να κάνετε αλλαγές που σας αγχώνουν, τώρα έρχεται η στιγμή να πάψετε να κάνετε τη στρουθοκάμηλο.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Ένα προσωπικό θέμα σας απασχολούσε για καιρό, αλλά επιτέλους έρχεται μια λύση που σας ανακουφίζει και σας κάνει να χαμογελάσετε. Παράλληλα εργασιακά οι εντάσεις που επικρατούσαν τον τελευταίο καιρό μοιάζουν να εκτονώνονται και να τις διαδέχεται μια πιο ήρεμη περίοδος που θα σας βοηθήσει να ανασυγκροτηθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Το μυαλό σας γυρίζει με χίλιες στροφές στο λεπτό, αλλά η ένταση και η εγρήγορση που έχετε σας κάνει να γίνεστε ευέξαπτοι και να παρεξηγείστε εύκολα, κάποιες φορές χωρίς λόγο. Η διάθεσή σας δεν είναι στα καλύτερά της και έχετε νεύρα. Κάντε υπομονή και επιστρατεύστε τη γνωστή σας αισιοδοξία που με ένα μαγικό τρόπο όλα τα λύνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Μην προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα. Όταν κάτι σας ενοχλεί με το γνωστό σας πρακτικό τρόπο εντοπίστε το και αντιμετωπίστε το. Δεν έχει νόημα να είστε αναβλητικοί για καταστάσεις που σας χαλάνε τη διάθεση και δεν βγάζουν πουθενά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Η οικογένειά σας είναι η μεγάλη σας προτεραιότητα και αυτές τις μέρες θα νιώσετε την ανάγκη να αφιερώσετε εκεί όλη σας την ενέργεια και το χρόνο. Σας δίνει ενέργεια και ηρεμία το να βρίσκεστε με ανθρώπους που αγαπάτε και σας κάνουν να νιώθετε ασφάλεια.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μια νέα αρχή θα κάνετε σε κάποιο από τους τομείς της ζωής σας και αυτό θα σας ανανεώσει και θα σας κάνει να δείτε τα πράγματα μέσα από νέο, πιο αισιόδοξο και πιο δημιουργικό πρίσμα. Σύμμαχοί σας στο νέο ξεκίνημα θα είναι άνθρωποι στους οποίους έχετε εμπιστοσύνη και αυτό είναι σημαντικό για να πάνε όλα περίφημα.