ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ «ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ» ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

74

2/3/2017

Ημερίδα με θέμα «Δάνεια – Τράπεζες : τρόποι προστασίας, ρύθμισης και εναλλακτικές λύσεις» για την πλήρη ενημέρωση των επαγγελματιών για τις διαδικασίες και τις πρακτικές των τραπεζών, διοργανώνει την Κυριακή, στις 11 π.μ. το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, στην αίθουσα «Θεσσαλονίκη» των εγκαταστάσεων του.

Εισηγήσεις θα κάνουν εξειδικευμένα στελέχη εταιρών, που ασχολούνται επισταμένως με τις διαδικασίες αυτές και συνεργάζονται με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας.
Πιο συγκεκριμένα, τα θέματα για τα οποία θα γίνει ενημέρωση είναι:

1. Ρυθμίσεις Τραπεζικών Δανείων και Οφειλών
2. Αναδιάρθρωση και ρύθμιση δανείων με σκοπό τη μείωση του τραπεζικού κόστους δανεισμού.
3. «Κόκκινα» Δάνεια
4. Προστασία επιχειρήσεων από τις Τράπεζες
5. Απεγκλωβισμός από τις Τράπεζες με βιώσιμες λύσεις και επιτόκια
6. Νόμος Κατσέλη – Νόμος Δένδια – Νόμος Σταθάκη
7. Κώδικας Δεοντολογίας Τράπεζας της Ελλάδος
8. Χρηματοδότηση & αυτοχρηματοδότηση επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση «η ενημέρωση βασίζεται και περιλαμβάνει και όλα τα νέα μέτρα του νέου νομοσχεδίου που ψηφίστηκε για τα δάνεια, τα κόκκινα δάνεια, τους πλειστηριασμούς και τις δυνατότητες ρύθμισης και αναδιάρθρωσης δανείων» ενώ «ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρηματίες μπορούν να αναδιαρθρώνουν τα τραπεζικά τους δάνεια και να μειώνουν το συνολικό κόστος τραπεζικού δανεισμού, επιτυγχάνοντας αφενός χρόνους προστασίας — προσαρμογής στο τραπεζικό σύστημα και αφετέρου βιώσιμες λύσεις.»
Ομιλητές – εισηγητές θα είναι οι Χρήστος Γαλλιάκης, οικονομικός διευθυντής και Αναστασία Δημούση, χρηματοκοικονομικός σύμβουλος, της εταιρείας τραπεζικών διαμεσολαβητών, διαπιστευμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος, V.P. Negotiations.
Η Κ.Ε.Ε.Ε και το ΕΕΘ παρέχει σε όποιο μέλος του επιθυμεί, τη δυνατότητα για εξειδικευμένη προσωπική συμβουλευτική υποστήριξη ως προς τον τρόπο αντιμετώπισης του τραπεζικού δανεισμού του, χωρίς κανένα πρόσθετο κόστος. Η προσωπική συμβουλευτική υποστήριξη (ανάλυση δανεισμού και προτεινόμενες λύσεις), θα παρέχεται από τους εισηγητές της ημερίδας στις6, 7 και 8 Μαρτίου 2017, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Επιμελητηρίου.

Για αιτήσεις παροχής προσωπικής συμβουλευτικής υποστήριξης, οι ενδιαφερόμενοι είναι απαραίτητο  να συμπληρώσουν την σχετική φόρμα έως και την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017 , στον παρακάτω σύνδεσμο (Link) :
http://vpnegotiations.gr/vp ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 2130 238504, 693 2286243 με την κα. Δημούση Αναστασία.