ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Search

«THE VIENNA BALL» ΣΤΟ HYATT REGENCY THESSALONIKI

230

8/2/2017

Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε πέρσι, η εκδήλωση «The Vienna Ball» έγινε θεσμός για την πόλη μας.

Με την αιγίδα του Δήμου της Βιέννης, του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Αυστριακού Προξενείου της Θεσσαλονίκης και σε συνεργασία με το Hyatt Regency Thessaloniki οργανώνεται για δεύτερη φορά  ο παραδοσιακός  Χορός της Όπερας της Βιέννης, «The Vienna Ball» 2017.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 στο Grand Ballroom του  Hyatt Regency Thessaloniki και αναμένεται να συγκεντρώσει 800+ άτομα που προέρχονται από τον επιχειρηματικό κόσμο, το  διπλωματικό σώμα, τα μέλη των σωματείων και την ευρύτερη κοινωνία της πόλης μας. Σημαντική είναι και η παρουσία της νεολαίας, καθώς οι νέοι debutants και οι φίλοι τους αποτελούν τον βασικό κορμό του event.

Συμμετέχει η  Συμφωνική Ορχήστρα  του Δήμου Θεσσαλονίκης με 30 μουσικούς υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Χάρη Ηλιάδη με ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών.

50 ζευγάρια νέων debutants από ιδιωτικά σχολεία της πόλης θα παρουσιάσουν  μια ανεπανάληπτη χορογραφία με βαλς, με την προετοιμασία της σχολής χορού LET’S DANCE.

Η βραδιά θα συνεχιστεί  με  χορό σε σύγχρονους ρυθμούς από DJ και Live Band.

Τα έσοδα της μεγάλης αυτής διοργάνωσης θα διατεθούν στα σωματεία:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΜΑΚ- ΘΡΑΚ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ”ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ” ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΠΑΣΓ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ – ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ “ΣΤΟΡΓΗ”, που το καθένα από αυτά επιτελεί ιερό σκοπό στον τομέα του και έχουν πολύ αξιόλογη δράση στο ιστορικό τους.

Στο παρακάτω link το video της περσινής εκδήλωσης.