ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Search

#RoseGoldNails: Γιατί δεν χορτάσαμε glam με τα Όσκαρ

128

28/2/2017

Ο ροζ χρυσός δεν είναι απλά hot αυτό τον χειμώνα, είναι must! Τον βλέπουμε σε κοσμήματα, ρούχα, μαλλιά και πλέον στα νύχια. Είναι ένα κολακευτικό, φρέσκο χρώμα που λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή και που μας δίνει λίγο επιπλέον glam με τον σωστό τρόπο!

rose gold nails 2

Μετά λοιπόν την λαμπερή βραδιά των Όσκαρ, μείναμε να θέλουμε λίγο περισσότερο glam στην καθημερινότητά μας και τα Rose Gold νύχια είναι ο καλύτερος τρόπος για να το έχουμε!

rose gold nails 1

Μπορείς να κάνεις Chrome Nails (θα επανέλθουμε στο θέμα την Παρασκευή) σε απόχρωση του ροζ χρυσού ή και να συνδυάσεις το ροζ με το μεταλλικό και το nude για να πετύχεις την ιδανική απόχρωση.

rose gold nails 3

Μπορείς να προσθέσεις glitter και όποιο στολίδι επιθυμείς γι ένα πιο Glam αποτέλεσμα αλλά και να κάνεις περίτεχνα nail art (ή να προσπαθήσεις τουλάχιστον) για μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

rose gold nails 4

Η απόχρωση του ροζ χρυσού ταιριάζει σε κάθε απόχρωση επιδερμίδας μόνο πρόσεχε λίγο αν έχεις επιδερμίδα που κοκκινίζει. Αν ισχύει αυτό, ζήτα από την μανικιουρίστ σου ή διάλεξε μια απόχρωση με πιο ήπιους ροζ τόνους και περισσότερο χρυσό.