5 προϊόντα ομορφιάς που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στο συρτάρι της

118

26/2/2017

Έρχεται κάποια στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας που πρέπει να τα… βάλει κάτω. Πρέπει να κάτσει να αναρωτηθεί για το “τι” γυναίκα είναι. Τι είναι αυτό που θέλει να αντιπροσωπεύει και τι την εκφράζει.

Όχι, μην αγχώνεσαι. Δεν σου λέω να κάνεις ένα… reality check με τον εαυτό σου.

Όμως αυτό το check πρέπει να το κάνεις με την «ομορφιά» σου, και συγκεκριμένα με τα προϊόντα που χρησιμοποιείς. Ήρθε η ώρα να «ωριμάσεις» και πλέον να αφήσεις για λίγο στην άκρη τους πειραματισμούς και να χτίσεις την βάση σου.

Ποια είναι τα προϊόντα που πρέπει να έχεις πάντα στο συρτάρι σου; Ποια είναι αυτά που αντιπροσωπεύουν και εσένα αλλά και αναδεικνύουν σωστά τη φυσική σου ομορφιά;

Είναι μερικές μικρές «επενδύσεις» -αν θες-, που κάθε γυναίκα οφείλει να κάνει, πάνω απ’ όλα για τον εαυτό της.

Να βρει αυτό το κόκκινο κραγιόν που της πάει τέλεια και να το έχει πάντα στην τσάντα της.

Αυτή την κρέμα ημέρας, που ανά πάσα ώρα και στιγμή είναι ο «σωτήρας» της, ακόμα και αν έχει ξενυχτήσει το προηγούμενο βράδυ.

Αυτό το άρωμα που την «περιγράφει» καλύτερα απ’όλα τα άλλα. Πρέπει λοιπόν, από εδώ και πέρα να γνωρίζεις τις απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα και εγώ παρακάτω σε βοηθάω να τις βρεις.

Ποια είναι, λοιπόν, τα 5 must have προϊόντα ομορφιάς που μια γυναίκα δεν πρέπει να αποχωρίζεται ποτέ και που θα «κουβαλάει» μαζί της, μια ζωή;

#1. Την κατάλληλη κρέμα ημέρας σύμφωνα με τον τύπο δέρματος της

#2. Το σωστό foundation σύμφωνα με την τονικότητα της επιδερμίδας

#3. Την απόλυτη μάσκαρα για έντονο βλέμμα

#4. Ένα κατακόκκινο κραγιόν

#5. Ένα αισθησιακό άρωμα.

Εμπνευσμένο από το εμβληματικό κραγιόν Ruby Woo, το άρωμα διαθέτει νότες από βαθύ κόκκινο δέρμα, κάνοντας κάθε γυναίκα που το φοράει, ακαταμάχητη!