Το makeup trick που θα σας κρύψει χρόνια

288

28/2/2017

Τα τελευταία χρόνια, με το contouring να είναι απαραίτητο σε κάθε γυναικείο μακιγιάζ αισθάνομαι σα να έχουμε χάσει λίγο την έννοια του bright and fresh look. Ένα makeup trick που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα ανεξαρτήτου στιλ και ηλικίας. Μπορεί με το καφέ-φυσικό ρουζ να δημιουργούμε έντονες γωνίες και να δείχνουμε πιο αδύνατες, χάνουμε όμως τη φρεσκάδα και την όψη ενός υγιές look.

Το ροζέ μαγουλάκι είναι το χαρακτηριστικό του νεανικού look. Αντίθετα το καφέ χαρίζει ένα πιο αυστηρό-άγριο στιλ, το οποίο πάντα προσθέτει χρόνια.

Αυτό σημαίνει ότι για να κρύψουμε χρόνια ή για να ενισχύσουμε το νεανικό look είναι καιρός να επιστρέψουμε σε αυτό που κάνανε οι γιαγιάδες μας-κάτι ξέρανε. Αφού βάφανε τα χείλη τους με το κόκκινο κραγιόν, μετά τσιμπάγανε λίγο το μαγουλάκι και προσθέτανε μία μικρή δόση από το κραγιόν τους, για να αποκτήσουν ροδαλό μαγουλάκι. Κάτι αντίστοιχο πρέπει να κάνουμε κι εμείς, υπάρχουν στην αγορά τόσες αποχρώσεις ρουζ, που σίγουρα μπορούμε να βρούμε το χρώμα που μας χαρίζει ένα fresh and healthy look. Σαφώς δε σημαίνει ότι το contouring θα μπει στο περιθώριο. Αφού τελειώσουμε με τις γωνίες, στο κέντρο των μήλων μας, προσθέτουμε ρουζ, το οποίο θα χαρίσει φρεσκάδα και νεότητα σε όλο το μακιγιάζ.