14ΟΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ «ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ 2017»

120

4/2/2017

Ο Σύλλογος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ σε συνεργασία με τον Δήμο Δίου-Ολύμπου της περιφερειακής ενότητας Πιερίας προκηρύσσουν τον 14ο Χειμερινό Κολυμβητικό Περίπατο  «ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ 2017», την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο  Cavo Olympo στην Πλάκα Λιτοχώρου .

Σημείο συγκέντρωσης θα είναι το ξενοδοχείο Cavo Olympo Resort and Spa και η  εκκίνηση θα δοθεί στις 12:00 π.μ.

Οι κολυμβητές θα πρέπει να είναι παρόντες στο χώρο τουλάχιστον μία (1) ώρα

νωρίτερα, για να υπογράψουν τις υπεύθυνες δηλώσεις και να τους δοθούν οι αριθμοί

συμμετοχής. Θα υπάρξουν 2 κολυμβητικές διαδρομές: α) 300m β) 1.000m

Οι κολυμβητές θα ακολουθήσουν διαδρομή παράλληλα με την ακτή. Το σημείο

τερματισμού είναι το ίδιο με αυτό της εκκίνησης. Συστήνεται στους συμμετέχοντες να υποβληθούν σε ιατρική εξέταση πριν το κολυμβητικό περίπατο.

Μετά το τέλος του κολυμβητικού περιπάτου θα γίνουν οι απονομές. Οι αθλητές συμμετέχουν με δική τους ευθύνη, κάτι που αποδεικνύεται με ενυπόγραφη υπεύθυνη δήλωση που καταθέτουν στους διοργανωτές.

Οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες μπορούν να κολυμπήσουν με γυαλάκια ή μάσκα κολύμβησης και με μαγιό εγκεκριμένο όπως αυτό προβλέπεται από τη FINA. Δεν επιτρέπονται άλλου είδους πλευστικά – κολυμβητικά βοηθήματα (σανίδες, πέδιλα, χεράκια, κ.τ.λ.). Πριν την εκκίνηση οι αθλητές – αθλήτριες έχουν το δικαίωμα να αλειφθούν με λάδι, αντηλιακό, βαζελίνη, γράσο και με οτιδήποτε άλλο επιθυμούν. Σε ειδική κατηγορία μπορούν να κολυμπήσουν όσοι επιθυμούν με στολή.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν κολυμβητές και κολυμβήτριες Έλληνες και ξένοι που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, βρίσκονται σε άρτια φυσική και ψυχική κατάσταση και διαθέτουν εμπειρία σε κολύμβηση υψηλού ψύχους (αναμενόμενη θερμοκρασία νερού 11°C).

Οι αιτήσεις θα αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@openwater.gr  ή την ημέρα διεξαγωγής χειρόγραφα.

Το κόστος συμμετοχής ορίζεται στα 5,00€, το οποίο θα πληρώνεται στη γραμματεία την ώρα της υπογραφής της Υπ. Δήλωσης.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ

Όσοι θέλουν να έρθουν από το απόγευμα του Σαββάτου, μπορούν προαιρετικά να διαμείνουν στο ξενοδοχείο “ Cavo Olympo Luxury Resort & Spa ”στην Πλάκα Λιτοχώρου  (www.cavoolympo.gr/en)

Το ξενοδοχείο διαθέτει μόνο δίκλινα δωμάτια στην τιμή των 85,00€. Περιλαμβάνει βραδινό φαγητό το Σάββατο (μπουφέ), πρωινό την Κυριακή και χρήση δωρεάν των spa και του γυμναστηρίου. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να κοιμηθεί και ένα παιδί έως 12 ετών στο δωμάτιο χωρίς επιβάρυνση.

Μετά τον κολυμβητικό περίπατο, και μόνο οι κολυμβητές, έχουν την δυνατότητα δωρεάν να κάνουν χρήση της εσωτερικής πισίνας και των spa.

Μπορείτε  να κάνετε κράτηση απευθείας στο ξενοδοχείο στο τηλέφωνο 23520 22222.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΟΔΙΚΩΣ

  • Ακολουθούμε την Εθνική Οδό για Αθήνα
  • Στρίβουμε δεξιά στην έξοδο για Λιτόχωρο-Δίον
  • Στρίβουμε πάλι δεξιά και περνάμε την γέφυρα πάνω από την Εθνική Οδό με κατεύθυνση την παραλία
  • Στο τέλος του δρόμου φτάνουμε στο σημείο που αριστερά πάει Γρίτσα και δεξιά για Πλάκα Λιτόχωρου, Πλαταμώνα.
  • Στρίβουμε δεξιά και οδηγούμε παράλληλα με την Εθνική Οδό μέχρι να συναντήσουμε το ξενοδοχείο στην αριστερή πλευρά του δρόμου. Απέχει περίπου 15 χιλ από Κατερίνη.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ – ΟΔΙΚΩΣ

  • Μετά το κάστρο του Πλαταμώνα στρίβουμε δεξιά για την παραλία του Πλαταμώνα (ακριβώς απέναντι από τον Νέο Παντελεήμονα)
  • Ακολουθούμε το δρόμο αριστερά και μας βγάζει στα camping στην παραλία
  • Στρίβουμε αριστερά και οδηγούμε παράλληλα με την Εθνική Οδό μέχρι να συναντήσουμε το ξενοδοχείο στη δεξιά πλευρά του δρόμου.

Για οποιαδήποτε  πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Πληροφορίες:

Κώστας Μπενάκης : 6955666659

Φωτεινή Γκαμπαλέ : 6944502666

Για θέματα δημοσιογραφικής κάλυψης και προβολής Ιωάννης Κυφωνίδης : 6906 861176

Φωτογραφία της Fotini Gabale.