ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Search

Φτιάξε μάσκα προσώπου με μέλι και λάδι καρύδας (και τι να ΜΗΝ βάζεις στις μάσκες ομορφιάς)!

169

9/2/2017

Τι θα γινόμασταν χωρίς το Pinterest και τις super ιδέες που μας χαρίζει καθημερινά; Εκεί ανακαλύψαμε και τη σπιτική μάσκα με λάδι καρύδας.

Κι αν αναρωτιέσαι πόσο αποτελεσματικές είναι οι σπιτικές μάσκες προσώπου, σύμφωνα με τη δρ Alexis Granite, σύμβουλο δερματολόγο στο γνωστό κέντρο Πλαστικής και Κοσμητικής Χειρουργικής Cadogan Clinic στο Λονδίνο, ακόμη και οι DIY μάσκες μπορεί να είναι αποτελεσματικές, ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σου και τα συστατικά που χρησιμοποιούνται.
Πριν όμως ξεκινήσεις, η δρ Granite προτείνει να αποφύγεις «συστατικά όπως το λεμόνι, η οδοντόκρεμα, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και η ζάχαρη καθώς είναι πολύ επιθετικά για το δέρμα, διαταράσσουν την ισορροπία του pH και μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό και ευαισθησίες». Μάθε ΚΑΙ άλλα 4 γνωστά beauty tricks που ΔΕΝ πρέπει να δοκιμάσεις ποτέ!

Μάσκα με λάδι καρύδας και μέλι

Με μόνο αυτά τα δύο υλικά, η μάσκα αυτή είναι πανεύκολη και μυρίζει θεϊκά. Η δρ Granite συστήνει να χρησιμοποιήσεις ένα ανεπεξέργαστο μέλι άριστης ποιότητας, όπως το Manuka για καλύτερα αποτελέσματα στο σπίτι.