ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Search

Το πιο γρήγορο μακιγιάζ για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου

168

12/2/2017

Έχεις ραντεβού με τον καλό σου την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου; Φανταστικά! Αλλά τι κάνεις όταν το αφεντικό σου σε αναγκάζει να μείνεις λίγο παραπάνω στην δουλειά και δεν έχεις χρόνο να ετοιμαστείς καταλλήλως για αυτή την σημαντική βραδιά; Σίγουρα δεν πανικοβάλλεσαι γιατί έχω για εσένα την λύση για το πιο γρήγορο μακιγιάζ ever!

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι το αγαπημένο σου κραγιόν (ή και παραπάνω από ένα αν θες) και ελάχιστες ικανότητες στο μακιγιάζ! Αφού διαβάσεις τα παρακάτω, είμαι σίγουρη ότι αυτά τα hacks θα γίνουν τα αγαπημένα σου και θα τα συμπεριλαμβάνεις συχνά στην καθημερινότητά σου!

Για τα μάτια

Άπλωσε μια μικρή ποσότητα από το αγαπημένο σου κραγιόν πάνω στο χέρι σου (για να ελέγξεις την ποσότητα που θα εφαρμόσιες μετά). Άπλωσε έπειτα στο πάνω βλέφαρο του ματιού.

Η ποσότητα που θα προσθέσεις εξαρτάται από την απόχρωση του κραγιόν που έχεις επιλέξει και πόσο έντονο θέλεις το αποτέλεσμα. Άπλωσε πολύ καλά σε όλο το μάτι –εκτός από το τόξο-, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σου και θα έχεις μια τέλεια εφαρμοσμένη «σκιά ματιών»!

Για τα μάγουλα

Με τον ίδιο τρόπο και λογική, σχεδίασε μια διαγώνια γραμμή κατά μήκος των ζυγωματικών. Άπλωσε πάρα πολύ καλά μέχρι να δημιουργηθεί ένα διακριτικό αποτέλεσμα που θα «ζωντανέψει» τα μάγουλά σου!

Για ματ χείλη

Εφάρμοσε μια στρώση από το κραγιόν στα χείλη σου. Πάρε ένα χαρτομάντηλο και «άνοιξέ» το στα δύο και ακούμπησέ το πάνω στα χείλη. Με ένα πινέλο και λίγη πούδρα άπλωσε στα χείλη. Αφαίρεσε το χαρτομάντηλο και θα έχεις ματ χείλη αλλά και σταθερό κραγιόν για ώρες ολόκληρες!