Τα προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας σε ένα ραντεβού

101

20/2/2017

Ώρα για ραντεβού; Βάλτε στην τσάντα σας αυτά τα 5 απαραίτητα αντικείμενα για να είστε προετοιμασμένες για κάθε ενδεχόμενο.

Δεν έχει σημασία εάν το ραντεβού είναι το πρώτο ή το πεντηκοστό- πάντα μπορεί να συμβεί κάτι απρόοπτο. Έχοντας αυτά τα αξεσουάρ μαζί σας θα είστε έτοιμες για ό,τι κι αν συμβεί. Δεν προορίζονται μόνο για ένα κλασικό ραντεβού για δείπνο-  πάρτε τα μαζί σας και νιώστε σίγουρες, όποια κι αν είναι τα σχέδιά σας.

Συμβουλή: καλό είναι να τα έχετε στην τσάντα σας κάθε φορά που βγαίνετε έξω, ακόμη κι αν δεν πηγαίνετε σε κάποιο ραντεβού.

Λαστιχάκι ή τσιμπιδάκια για τα μαλλιά

Σε περίπτωση που τα σχέδια αλλάξουν ξαφνικά, νιώστε τη σιγουριά που σας χαρίζουν αυτά τα μικρά αλλά θαυματουργά αξεσουάρ. Εάν λοιπόν το ραντεβού σας πάρει άλλη τροπή και εξελιχθεί ξαφνικά σε μια αυθόρμητη δραστηριότητα, όπως το να παρακολουθήσετε κάποιο δρώμενο στους δρόμους της πόλης, ή να πάρετε τον καφέ σας στο χέρι, θα είστε πανέτοιμες να το αντιμετωπίσετε.

Εάν πάλι αποφασίσετε να κάνετε ένα ρομαντικό περίπατο μετά από ένα ωραίο δείπνο, θα έχετε τον τρόπο να διατηρήσετε το χτένισμά σας.

Εφεδρικό βερνίκι νυχιών

Καλό είναι να βάφετε τα νύχια σας από πριν και να μην τα αφήνετε για τη μέρα του ραντεβού. Σε κάθε περίπτωση όμως, θα πρέπει να βάζετε στην τσάντα σας το βερνίκι που έχετε χρησιμοποιήσει, για την περίπτωση που θα χαλάσει το μανικιούρ σας. Αν συμβεί, μια γρήγορη επίσκεψη στην τουαλέτα και ούτε γάτα ούτε ζημιά!

Lip gloss και κραγιόν

Εάν μπορείτε να ξεκλέψετε μια στιγμή, περάστε ξανά το lip gloss ή το κραγιόν σας. Είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να ανανεώσετε την εμφάνισή σας για το υπόλοιπο του ραντεβού και να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας.

Ενυδατική κρέμα

Διατηρήστε το πρόσωπό σας απαλό και ενυδατωμένο, παίρνοντας μαζί σας μια ενυδατική κρέμα.

Άρωμα

Σε όλους αρέσει να μυρίζουν ωραία, έτσι δεν είναι; Όταν επισκεφθείτε την τουαλέτα για να ανανεώσετε το κραγιόν ή το lip gloss σας, μην ξεχάσετε να κάνετε το ίδιο και με το άρωμά σας. Προσέξτε όμως μην το παρακάνετε – ένα ψέκασμα στον λαιμό κι από ένα σε κάθε καρπό αρκεί!

Άλλα μικροαντικείμενα που θα πρέπει να έχετε μαζί σας

Εκτός από τα αξεσουάρ ομορφιάς, καλό είναι να βάζετε στην τσάντα σας και τα ακόλουθα για παν ενδεχόμενο:

  • Τσίχλες/μέντες για δροσερή αναπνοή
  • Μολύβι ή στυλό
  • Την ταυτότητά σας
  • Μετρητά σε περίπτωση που θα μοιραστείτε τον λογαριασμό ή σκοπεύετε να τον κεράσετε καφέ μετά το φαγητό.