Στιλιστικά τρικ για γυναίκες με πιασίματα

118

25/2/2017

Οι γυναίκες με πιασίματα αρέσουν πολύ στους άνδρες και μπορούν να δείχνουν εκθαμβωτικές και να κλέβουν τις εντυπώσεις, αρκεί να το κάνουν με τον σωστό τρόπο!

 

Επιλέξτε τα κατάλληλα ρούχα, κάντε το σωστό μακιγιάζ και χτένισμα και κρύψτε κάποια από τα παραπανίσια κιλά, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε δίαιτα και αυστηρή γυμναστική!

Δείτε τα 10 στιλιστικά τρικ για γυναίκες με πιασίματα, ακολουθήστε τα και κλέψτε τις εντυπώσεις!

1. Contouring

Το contouring είναι μια τεχνική του μακιγιάζ που δημιουργεί στο πρόσωπο τις απαραίτητες γωνίες που του λείπουν. Είναι ιδανικό για τα στρογγυλά πρόσωπα, αφού μπορεί να τα κάνει να δείχνουν λεπτότερα. Στην ουσία είναι τα λεγόμενα κοψίματα του μακιγιάζ που δημιουργούνται με την χρήση ενός σκούρου καλλυντικού προϊόντος σε μορφή σκόνης (τύπου πούδρας) ή stick – μολύβι (τύπου concealer). Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εφαρμόσετε το προϊόν ως μια γραμμή στα ζυγωματικά σας που ξεκινάει από τα αυτιά και καταλήγει σχεδόν στο στόμα σας. Όπως επίσης και στην γραμμή που ξεκινούν τα μαλλιά σας, στο κάτω περίγραμμα του προσώπου σας και στην μύτη (για να δείχνει πιο λεπτή). Το αποτέλεσμα όχι μόνο θα κάνει το πρόσωπο σας να δείχνει λεπτότερο, αλλά θα σας χαρίσει και ένα υπέροχο ηλιοκαμένο look.

2. Skinny selfies

Προκειμένου να βγάλετε μια εκθαμβωτική selfie στην οποία θα φαίνεστε πιο λεπτή, τότε θα πρέπει να αποφύγετε να κρατάτε το τηλέφωνο πολύ χαμηλά που έχει σαν αποτέλεσμα να βγάζετε την φωτογραφία από κάτω. Σηκώστε λοιπόν το κινητό σας πιο ψηλά από το κεφάλι σας και τραβήξτε την selfie από πάνω. Με αυτό τον τρόπο το πρόσωπο σας θα φαίνεται λεπτότερο.

3. Self tanning

Όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, το μαύρισμα, ακόμη κι αν δεν είναι πραγματικό αλλά ψεύτικο, μπορεί να σας κάνει να δείχνετε πιο λεπτή. Απλώστε λοιπόν ένα self tan στα πόδια σας και κάντε τα να δείχνουν λεπτότερα. Αυτό το μικρό μυστικό είναι ένα από τα στιλιστικά τρικ για γυναίκες με πιασίματα που θα σας κάνουν να δείχνετε εκθαμβωτική.

4. Χρησιμοποιήστε ένα λαστιχάκι για το στενό παντελόνι σας

Αν το αγαπημένο σας παντελόνι έχει γίνει λίγο στενό και το κουμπί του δεν κλείνει εύκολα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα λαστιχάκι για τα μαλλιά. Περάστε το λαστιχάκι μέσα από το κουμπί, μετά μέσα από την τρύπα και ξαναπεράστε το από το κουμπί. Με αυτό τον τρόπο θα κερδίσετε μερικούς πόντους αέρα στην μέση σας.

5. Ελαστικός κορσές

Ένα από τα πλέον αποτελεσματικά στιλιστικά τρικ για γυναίκες με πιασίματα είναι η χρήση ενός ελαστικού κορσέ. Το συγκεκριμένο αυτό μυστικό μπορεί να κάνει την σιλουέτα σας να δείχνει πιο λεπτή. Να κόψει πόντους από την περιοχή της κοιλιάς κάνοντας την επίπεδη, όπως και από την περιοχή της περιφέρειας και των γλουτών.

6. Αφήστε τα μαλλιά σας κάτω

Όταν αφήνετε τα μαλλιά σας κάτω το πρόσωπο σας φαίνεται λεπτότερο. Ενώ όταν τα πιάνετε ψηλά, αποκαλύπτεται κάθε του μικρή λεπτομέρεια και επομένως φαίνεται το πραγματικό του μέγεθος. Δείτε μερικά χτενίσματα που κάνουν το πρόσωπο να δείχνει λεπτότερο.

7. Φαρδιά ρούχα

Τα εφαρμοστά ρούχα αποκαλύπτουν κάθε μικρή ατέλεια του σώματος σας. Αντιθέτως, τα φαρδιά ρούχα μπορούν να κρύψουν κάποιες από αυτές τις μικρές ατέλειες και να σας κάνουν να δείχνετε πιο λεπτή και πιο ελκυστική.

8. Πούδρα ανάμεσα στα μπούτια

Ειδικά κατά την περίοδο του καλοκαιριού που η θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάθετε ένα σύγκαμα ανάμεσα στα μπούτια σας. Αυτό συμβαίνει διότι τα πόδια σας είναι γυμνά και τρίβονται μεταξύ τους. Η τριβή αυτή προκαλεί ερεθισμό και κοκκινίλα στα μπούτια σας. Είναι κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά τους καλοκαιρινούς μήνες τόσο στην παραλία, όσο και τις υπόλοιπες ώρες λόγω των σορτς ή των φορεμάτων που συνηθίζουμε να φοράμε. Για να αποφύγετε λοιπόν αυτό το άσχημο αποτέλεσμα, εφαρμόστε λίγη μωρουδιακή πούδρα ανάμεσα στα μπούτια σας. Αυτό θα αποτρέψει την έντονη τριβή και την δημιουργία συγκάματος.

9. Μαύρα ρούχα

Ως γνωστόν τα μαύρα ρούχα μπορούν να σας κάνουν να δείχνετε λεπτότερη και να κρύψουν κάποια παραπανίσια κιλάκια. Οπότε προτιμήστε τα! Είναι ένα από τα ιδανικά στιλιστικά τρικ για γυναίκες με πιασίματα.

10. Σωστή στάση σώματος

Προσέξτε πολύ την στάση του σώματος σας. Μια καμπουριασμένη στάση θα σας κάνει να δείχνετε πιο παχιά και θα τονίσει την κοιλιά σας. Αντιθέτως, αν περπατάτε ή στέκεστε με την πλάτη σας ίσια, έξω το στήθος και μέσα την κοιλιά, θα δείχνετε πολύ πιο λεπτή και όμορφη!

► Δείτε το βίντεο με τα 10 θαυματουργά στιλιστικά τρικ για γυναίκες με πιασίματα και εντυπωσιάστε τα πλήθη!