ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ

122

9/2/2017

Με μια ελκυστική προσφορά η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών Νεάπολης-Συκεών (ΚΕΥΝΣ) και το Πολυδύναμο Κέντρο Νεολαίας συνεχίζουν τις παρεμβάσεις τους στην εκπαίδευση και κατάρτιση στον τομέα της ηλεκτρονικής.

Με αφορμή την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου (7 Φεβρουαρίου), με απόφαση της ΚΕΥΝΣ, το Πολυδύναμο Κέντρο Νεολαίας του δήμου Νεάπολης-Συκεών, που αποτελεί έναν από τους πλέον αξιόπιστους φορείς κατάρτισης κι εκπαίδευσης στον χώρο των ηλεκτρονικών υπολογιστών και προγραμμάτων, δίνει την ευκαιρία πιστοποίησης των γνώσεων με μια νέα οικονομική προσφορά στους νέους, και όχι μόνο. Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα πιστοποίησης υλοποιείται σε συνεργασία με την ACTA και τον Τεχνοβλαστό του ΑΠΘ.

Σύμφωνα με την προσφορά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στα προγράμματα πιστοποίησης Η/Υ με μειωμένο κόστος, δηλαδή με 80 ευρώ αντί των 150€. Η προσφορά ισχύει μόνο για αιτήσεις που θα υποβληθούν στο Πολυδύναμο Κέντρο Νεολαίας (Ζάκκα 25, Νεάπολη) από αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, έως και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μαθήματα με καθηγητή για τις ενότητες Word, Excel, Internet, έκδοση της κάρτας εξετάσεων, τα εξέταστρα της πρώτης φοράς, απεριόριστα τεστ αλλά και την έκδοση του πτυχίου, χωρίς επιπλέον καμία χρέωση. Η αίτηση υποβάλλεται αυτοπροσώπως στο Πολυδύναμο Κέντρο Νεολαίας με την ταυτότητα του ενδιαφερόμενου και την καταβολή των 80€.

Τα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια και οι επικεφαλής των τμημάτων και μαθημάτων εγγυώνται την απόλυτη επιτυχία των σπουδαστών στις αντίστοιχες εξετάσεις πιστοποίησης, κάτι που πιστοποιείται από τη μέχρι τώρα λειτουργία του Πολυδύναμου Κέντρου Νεολαίας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Πολυδύναμο Κέντρο Νεολαίας (Ζάκκα 25 με Διδυμοτείχου γωνία, Νεάπολη)
Τηλ: 2310.547037, 2310.511932 – Fax: 2310.518572
email: polidinamo.kentro.neolaias@gmail.com
blog: www.polidinamo.blogspot.com