ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Search

Πώς να δείχνεις εκθαμβωτική

137

18/2/2017

Κρύωσες; Δεν κοιμήθηκες καλά το βράδυ; Ξενύχτησες κάνοντας λίγη παραπάνω δουλειά; Και σε ποια γυναίκα δεν έχουν συμβεί όλα αυτά και άλλα τόσα που συσσωρεύουν την κούρασή και μας χαρίζουν απλόχερα μια… ταλαιπωρημένη όψη;

Όμως, επειδή νιώθουμε… -εμ, για να το πω κομψά- χάλια το πρωί, δεν σημαίνει ότι πρέπει να δείχνουμε και έτσι.

Υπάρχουν μερικά γρήγορα κολπάκια που μπορείς να κάνεις και θα σε κάνουν να δείχνεις τελικά λαμπερή.

Και ποτέ δεν ξέρεις, κάνοντας τα παρακάτω μπορεί να σου φτιάξει και η διάθεση…

Πλύνε το πρόσωπό σου

Ρίχνοντας λίγο κρύο νερό στο πρόσωπο, ανοίγουν οι πόροι και αμέσως «φωτίζει» η επιδερμίδα. Άδραξε την ευκαιρία, λοιπόν, και ψέκασε ένα ενυδατικό face mist ή τονωτική λοσιόν για καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.

Φώτισε τα μάτια

Το πρώτο πράγμα που μαρτυράει την κούρασή μας, είναι τα μάτια μας. Είναι σοφό, λοιπόν, πριν φύγεις από το σπίτι να βάλεις κρέμα ματιών. Σε αυτές τις περιπτώσεις πάντως που τα πράγματα είναι… σκούρα, προσωπικά χρησιμοποιώ μια λίγο πιο «βαριά» κρέμα (πιο παχύρρευστη δηλαδή), που προσφέρει lifting στα μάτια και που θα τα «ανοίξει» χωρίς καμία αμφιβολία!

Χρησιμοποίησε ένα «εύκολο» foundation

Δεν χρειάζεται να το… πολυψάχνεις σε τέτοιες περιπτώσεις με το μακιγιάζ σου, ούτε να χρησιμοποιείς καμιά πολύπλοκη τεχνική όταν πρέπει να βαφτείς. Εφάρμοσε ένα προϊόν μακιγιάζ που απλώνεται εύκολα (σε μορφή stick ή μια BB Crème) και που θα προσφέρει κάλυψη σε χρόνο dt!

Φόρα το σωστό μακιγιάζ

Και για να ολοκληρώσουμε το κομμάτι του μακιγιάζ, είναι σημαντικό σε αυτές τις περιπτώσεις να χρησιμοποιήσεις αποχρώσεις που είναι «κοντά» με την τονικότητα του δέρματος σου.

Για π.χ. χρησιμοποίησε μια σκιά ματιών σε nude απόχρωση που θα κατορθώσει να κάνει τα μάτια να δείχνουν πιο «μεγάλα», άρα και πιο ξεκούραστα!