Πώς να αποκτήσετε λαμπερά και υγιή μαλλιά

123

10/2/2017

Ένα εντυπωσιακό φόρεμα, ένα φανταστικό ζευγάρι παπούτσια και… έτοιμη για έξοδο. Δεν αρκούν όμως μόνο αυτά, καθώς αυτό που δίνει τη λάμψη και κάνει εκθαμβωτική τη γυναικεία παρουσία είναι τα λαμπερά μαλλιά. Είναι αυτά που προδίδουν ισχυρή προσωπικότητα, προσδίδουν αυτοπεποίθηση και αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για ένα ολοκληρωμένο παρουσιαστικό που σίγουρα δεν περνά ποτέ απαρατήρητο.

Όπως συμβαίνει με καθετί λαμπερό, έτσι και η δημιουργία εκθαμβωτικού look -κάτι που, κακά τα ψέματα, αποτελεί φιλοδοξία κάθε γυναίκας που σέβεται τον εαυτό της- έχει και αυτή τα δικά της μυστικά, τη δική της ιεροτελεστία.

Αρχικά χρειάζεται το συστατικό που να δυναμώνει τις ρίζες των μαλλιών και να βοηθά στην αναδόμηση της τρίχας, το κατάλληλο σαμπουάν και φυσικά το κατάλληλο conditioner. Προϋπόθεση, να βασίζονται και τα τρία σε προϊόντα που η ίδια η φύση μάς χαρίζει απλόχερα και όχι σε χημικής προέλευσης προϊόντα που πολλές φορές είναι άκρως επικίνδυνα για την υγεία των μαλλιών μας.

Η σειρά προϊόντων «Argan Oil of Morocco» που βρίσκουμε μέσω του evrika.gr, κάνει εύκολη την περιποίηση των μαλλιών και μας εξασφαλίζει το ποθητό αποτέλεσμα. Ο λόγος είναι ότι τόσο το Argan Oil of Morocco Shampoo όσο και το Argan Oil of Morocco Conditioner 500 ml έχουν ως βάση το argan oil και πέντε αιθέρια έλαια – συγκεκριμένα, κέδρο, δενδρολίβανο, λεμονόχορτο, πορτοκάλι και Ylang Ylang. Το τελευταίο είναι ένα τροπικό δέντρο που συναντάμε στην Ινδονησία, στη Μαλαισία και στις Φιλιππίνες. Το άρωμα που εξάγεται από τα λουλούδια του είναι πραγματικά μαγευτικό, ενώ το αιθέριο έλαιό του χρησιμοποιείται ιδιαίτερα στην αρωματοθεραπεία.

Απλά και εύκολα, το σετ με τα τρία προϊόντα «Argan Oil of Morocco», το Shampoo των 500 ml, το Conditioner των 500 ml και το Argan Oil των 100 ml, κατάλληλο για κάθε τύπο μαλλιών, φτάνει, μέσω του evrika.gr, στο σπίτι σας.

Ένα σετ με βάση τις θρεπτικές αντιοξειδωτικές βιταμίνες A και E, είναι αρκετό για να δυναμώσουν τα μαλλιά από τις ρίζες έως τις άκρες, χωρίς αυτά να βαρύνουν και να λαδώσουν, χάρη στην ελαφριά του σύνθεση. Μαλλιά λαμπερά και υγιή, κι όλα αυτά χωρίς να χρειαστεί να δώσετε μια περιουσία αλλά μόλις 19,90 ευρώ.