Προβλέψεις Tρίτη 14 Φεβρουαρίου

91

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Tα πράγματα μερικές φορές είναι πιο απλά, ενώ εσείς τα μεγαλοποιείτε στο κεφάλι σας και ψάχνετε αιτίες και αφορμές που τελικά μάλλον δεν υπάρχουν. Η πιο λογική εξήγηση σε κάποια πράγματα είναι η προφανής, γι’ αυτό μην αναλώνεστε σε θεωρίες συνωμοσίας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Θέλετε να διεκδικήσετε κάτι σημαντικό για εσάς και μέρες τώρα προσπαθείτε να βρείτε τη σωστή αφορμή και το σωστό τρόπο. Αν, όμως, νιώθετε πως αυτό που θα ζητήσετε το αξίζετε και το έχετε ήδη κερδίσει με τον τρόπο σας, οπότε μένει να σας… αποδοθεί, κάθε στιγμή είναι σωστή.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Κι εκεί που κάτι σας είχε στενοχωρήσει και σας δημιουργούσε μια… σκοτεινιά, ξαφνικά όλα γίνονται καλύτερα από όσο θα μπορούσατε να φανταστείτε, ξεπερνώντας ακόμα και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες σας. Κι αυτό γιατί απλά αφήσατε τον εαυτό σας να εκφράσει αυτό που νιώθει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Η εβδομάδα ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς και δεν έχετε παρά να βάλετε σωστές προτεραιότητες για να καταφέρετε να πραγματοποιήσετε ένα, ένα αυτά που έχετε βάλει ως επόμενους στόχους σας. Θα χρειαστεί οργάνωση, μεθοδικότητα και αυτογνωσία, ώστε να μπορείτε να αντιληφθείτε τόσο τα σωστά όσο και τα λάθη σας και να πορευτείτε αναλόγως.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
«Σκύλος που γαβγίζει δεν δαγκώνει». Αν λοιπόν κάποιος από το κοντινό σας (φιλικό, οικογενειακό ή εργασιακό) περιβάλλον σας έχει βάλει στο στόχο και σας «μαλώνει» δεν είναι αυτός που πρέπει να φοβάστε. Οι επικίνδυνοι είναι αυτοί που σας παριστάνουν το φίλο και πίσω από την πλάτη σας, σας σκάβουν το λάκκο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Ποιος είναι ο στόχος της ημέρας; Έχετε βάλει κάτι στο μυαλό σας και θα το διεκδικήσετε με μεθοδικότητα και επιστρατεύοντας τη γνωστή σας γοητεία. Οι πιθανότητες είναι με το μέρος σας και όλα δείχνουν πως θα τα καταφέρετε και το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Υπάρχουν κάποιες στιγμές που σας πιάνουν τα υπαρξιακά σας και αναρωτιέστε ποιοι είστε, που πάτε, αν οι άνθρωποι που έχετε επιλέξει στη ζωή σας είναι οι κατάλληλοι, αν η δουλειά που κάνετε έχει πραγματικά μέλλον ή αν θα έπρεπε να διαγράψετε τα πάντα με μια κόκκινη γραμμή. Πριν αρχίσετε να «γκρεμίζετε» αυτά που με τόσο κόπο «χτίσατε» εστιάστε στα θετικά –που είναι πολλά και σημαντικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Αν κάτι δεν σας ικανοποιεί και δεν σας αρέσει, το πρώτο βήμα για να αλλάξετε την κατάσταση και τη διάθεσή σας είναι πρώτα από όλα να εντοπίσετε τι πραγματικά σας ενοχλεί. Μερικές φορές μετατοπίζουμε τα βάρη των ευθυνών αλλού και αυτό δεν βοηθά σε λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τα προβλήματα υγείας που σας ταλαιπώρησαν τον τελευταίο καιρό ξεπερνιούνται σιγά-σιγά, αλλά μέσα από αυτά αντιλαμβάνεστε πως δεν έχετε φροντίσει τον εαυτό σας όσο θα έπρεπε. Είναι σημαντικό μέσα σε όλες τις υποχρεώσεις σας να βρίσκετε και λίγο χρόνο για τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Η αναγνώριση είναι για εσάς κάτι πολύ σημαντικό. Αν, λοιπόν, έχετε προσφέρει κάτι με την καρδιά σας και κάποιοι δείχνουν αγνωμοσύνη ή αδιαφορία, όπως το δώσατε απλόχερα, μπορείτε και να το πάρετε πίσω. Ή μπορείτε και να εκφράσετε το παράπονό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Αν κοιτάξετε πόσο πολλά βήματα προς την κατεύθυνση που θέλετε έχετε καταφέρει να κάνετε τους τελευταίους μήνες, παρά τις μικροαναποδιές που μπορεί και να παρουσιάστηκαν, θα νιώσετε πραγματική ικανοποίηση. Τώρα φάγατε τον γάιδαρο και έμεινε η ουρά. Λίγη υπομονή.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Όταν θέλετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις έχετε ένα μοναδικό τρόπο να το καταφέρνετε, είτε κοινωνικά, είτε επαγγελματικά, είτε ερωτικά. Όταν πάλι σας πιάνει το ανάποδό σας έχετε μεγάλο ταλέντο στο να βγάζετε τους άλλους από τα ρούχα τους. Επιλέξτε ποιο από τα δύο σας… πρόσωπα πρέπει να προβάλετε σήμερα για να πάει η μέρα σας καλά.