Προβλέψεις Τρίτη 7 Φεβρουαρίου

91

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Kι εκεί που είχατε οριακά απελπιστεί και νιώθατε πως όλα πάνε στραβά (δεν έχουν περάσει χρόνια από τότε, αλλά μόλις λίγες εβδομάδες) να που τώρα όλα έχουν ανατραπεί και η χαμένη σας αισιοδοξία έχει επιστρέψει και με το παραπάνω. Όλα πηγαίνουν καλύτερα από τις προσδοκίες σας και αυτό σας γεμίζει χαρά.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Μπορεί να σας αρέσει να δίνετε συμβουλές και να θεωρείτε σημαντικό για τους άλλους να ακούν και να μην κάνουν πάντα του κεφαλιού τους, αλλά κάποιες φορές για τον εαυτό σας ισχύει το «δάσκαλε που δίδασκες». Σας ενοχλεί να σας λένε τι να κάνετε και κάποιες φορές γίνεστε ευέξαπτοι και άδικοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά σας έχουν ανάγκη το ενδιαφέρον σας και την ουσιαστική επικοινωνία, εσείς πάλι είστε πνιγμένοι στις υποχρεώσεις σας και μονίμως κάπου αλλού τρέχει ο λογισμός σας. Αν δεν θέλετε να φαίνεστε αδιάφοροι, βάλτε το στη σκέψη σας να μοιράζετε πιο σωστά το χρόνο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Έχετε μια δυσκολία να παραδεχτείτε τα λάθη σας και τώρα που οι συγκυρίες τα φέρνουν στην επιφάνεια, σε προσωπικό, φιλικό ή εργασιακό επίπεδο, δυσανασχετείτε και εκνευρίζεστε. Όμως, αν δεν παραδεχτείτε πρώτα στον εαυτό σας αυτό που συμβαίνει, πώς θα το λύσετε;

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Τα ερωτικά σας μπερδεύονται λίγο. Είτε επιστρέφει κάποιος από τα παλιά, είτε μια σχέση που υπήρχε στη ζωή σας με άλλη μορφή παίρνει ξαφνικά ερωτική διάσταση και εσείς τα χάνετε και δεν ξέρετε πώς να διαχειριστείτε αυτό που συμβαίνει. Αφουγκραστείτε πως νιώθετε και πώς πραγματικά αντιδράτε σε όλες αυτές τις εξελίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μια μικρή επιτυχία θα φέρει η σημερινή ημέρα και μαζί μια ανάσα χαράς και ανακούφισης, αλλά και μια καλή ένεση αυτοπεποίθησης. Μπορεί να συμβαίνουν ανατροπές και μικροαλλαγές στην καθημερινότητα, αλλά όλα αυτά που μοιάζουν να σας ταλαιπωρούν στο τέλος σας κάνουν πιο δυνατούς.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Μήπως κάποιοι άνθρωποι στους οποίους είχατε τυφλή εμπιστοσύνη τελικά έχουν εκμεταλλευτεί τις καλές σας προθέσεις απέναντί τους; Έχετε αρχίσει να νιώθετε πως είστε το «κορόιδο» κι αυτός ο ρόλος ούτε σας αρέσει, ούτε σας ταιριάζει. Αντιδράστε αφού ζυγίσετε τις καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Μια καινούργια κατάκτηση μετράτε στο… παλμαρέ σας και αυτό μπορεί να μην πρόκειται να αλλάξει αναγκαστικά την καθημερινότητά σας, αλλά θα αλλάξει σίγουρα τη διάθεσή σας γιατί θα σας ξυπνήσει ένα συναίσθημα που σας είχε κάπως λείψει. Η εικόνα σας, η φυσική σας κατάσταση και η υγεία σας μπαίνουν ξανά στις προτεραιότητές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Όταν αμφισβητούν τις προθέσεις σας, τη δουλειά σας, τις ικανότητές σας και νιώθετε πως έχουν άδικο τότε σας πιάνει απίστευτο πείσμα –και τις τελευταίες μέρες κάτι τέτοιο έχει συμβεί σε κάποιους από εσάς. Το αποτέλεσμα; Έχετε ανεβάσει ρυθμούς και παραγωγικότητα και θα κάνετε τους άλλους να τρίβουν τα μάτια τους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Το πρόβλημα με τη δική σας περίπτωση είναι πως αν αποφασίσετε να αφιερωθείτε στο κομμάτι καριέρα όλα τα άλλα χάνονται από μπροστά σας και εστιάζετε εκεί και μόνο εκεί. Είναι καλό να έχετε στόχους και όραμα εξέλιξης, όμως θέλει ισορροπία για να μην χάνετε την ουσία της ανθρώπινης επαφής, της οικογένειας, της φιλίας, της σχέσης σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Κι εκεί που είχατε σχεδόν πελαγώσει για ένα συγκεκριμένο θέμα που σας απασχολεί καιρό, η λύση εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά σας. Πολλές φορές τελευταία νιώθετε σαν να πολεμάτε τη λερναία ύδρα, ένα κεφάλι κόβετε, οκτώ μένουν, αλλά στο τέλος θα το κατατροπώσετε το… θηρίο. Λίγη υπομονή –και προσοχή στην υγεία σας.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Η γοητεία σας είναι έντονη, αυτό το μυστήριο που όταν θέλετε δημιουργείτε στους γύρω σας, αυτές τις μέρες σας κάνει ακαταμάχητους και αυτό φέρνει ανατροπές και εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή, που πολλοί από εσάς ποτέ δεν περιμένατε να συμβούν.