ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Search

Προβλέψεις Τετάρτη 15 Φεβρουβρίου

359

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
H ημέρα θα φέρει εξελίξεις σε μια οικονομική σας υπόθεση που θα σας αναπτερώσουν το ηθικό. Ένα ταξίδι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα σας δώσει την ευκαιρία να συνδυάσετε δουλειά και διασκέδαση. Η αισθηματική σας ζωή παρουσιάζει σταθερότητα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Σε γενικές γραμμές είστε δίκαιοι και αντικειμενικοί και οι άλλοι εμπιστεύονται τη γνώμη σας και αποζητούν τις συμβουλές σας. Αυτά σας τα χαρακτηριστικά θα εκτιμηθούν από φίλους που αυτή την περίοδο βρίσκονται σε διλήμματα και θα ζητήσουν τη βοήθειά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μέχρι πριν από μερικούς μήνες νιώθατε αρκετά αποσταθεροποιημένοι και αβέβαιοι για τις εξελίξεις στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Η νέα χρονιά σας βρήκε να στέκεστε πολύ πιο γερά στα πόδια σας και οι επόμενες μέρες θα φέρουν εξελίξεις που θα σας κάνουν να χαμογελούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Τα δεδομένα στην προσωπική σας ζωή είναι ρευστά και αυτό που σας ενοχλεί περισσότερο είναι πως ο άνθρωπος που βρίσκετε στο πλευρό σας δεν σας δίνει ξεκάθαρα μηνύματα. Πάρτε την πρωτοβουλία και δώστε εσείς τα δικά σας, όμως, γιατί αν δεν πείτε αυτό που θέλετε δεν θα μπορέσετε και να το διεκδικήσετε.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Συνήθως χαρακτηρίζεστε από αισιοδοξία και αποφασιστικότητα, πείσμα και σθένος. Όμως, αυτή την περίοδο έχετε μια περίεργη κυκλοθυμία που σας κάνει δύσθυμους και προβληματισμένους. Κάντε μια… εσωτερική βουτιά για να καταλάβετε τι (και ποιος) σας στενοχωρεί και να μπορέσετε να δώσετε λύσεις για να ξαναβρείτε τον εαυτό σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μέσα από μια συνεργασία έχετε κερδίσει την εκτίμηση και τα εύσημα για τον επαγγελματισμό σας και όλα δείχνουν πως αυτό θα αποδειχθεί καθοριστικό για τα επόμενα βήματά σας στον τομέα της καριέρας. Συνεχίστε έτσι και σύντομα θα ανταμειφθείτε.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Το πρόγραμμα θα έχει μετακινήσεις, ταξίδια, συναντήσεις, συζητήσεις και άφθονες υποχρεώσεις στις οποίες καλείστε να είστε όχι μόνο τυπικοί, αλλά και αποτελεσματικοί. Θα βοηθήσει ιδιαίτερα να επιλέξετε προσεκτικά τους συνεργάτες σας και να ελέγξετε τον παρορμητισμό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Οικογενειακές υποχρεώσεις και μικροπροβλήματα σας ρίχνουν νέα βάρη στους ώμους και καλείστε να πάρετε αποφάσεις αρκετά κρίσιμες, που δεν αφορούν μόνο εσάς. Στην προσωπική σας ζωή ίσως υπάρξουν εντάσεις και διαφωνίες με το σύντροφό σας, που κάποιες φορές δεν σας δείχνει την κατανόηση που θα θέλατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Η γοητευτική σας αύρα και η θετική σας ενέργεια, που είχε θαμπώσει λίγο τελευταία, ανακτούν τη δυναμική και τη λάμψη τους. Βρίσκετε ξανά την αυτοπεποίθησή σας και αυτό κερδίζει νέους θαυμαστές, αλλά και φλερτ. Επαγγελματικά, η βελτίωση είναι αργή αλλά σταθερή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Ένα αναπάντεχο φλερτ σας ανανεώνει, μπαίνοντας στη ζωή και στη σκέψη σας με φόρα που μπορεί να το κάνει να εξελιχθεί σε κάτι πιο μόνιμο και δυνατό. Κάποιοι φίλοι νιώθουν πως τους παραμελείτε. Μην χάνεστε ή τουλάχιστον εξηγήστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Μπορεί να νιώσατε λίγο πιεσμένοι τον τελευταίο καιρό, αλλά το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει. Στην δουλειά παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες, ενώ οι από πάνω σας εκτιμούν την αποτελεσματικότητά σας και το πόσο εργατικοί και δημιουργικοί είστε.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Τα πράγματα είναι ακριβώς όπως φαίνονται, οπότε μην προσπαθείτε να βρείτε δικαιολογίες και να τα ωραιοποιήσετε. Μόνο αν αντιμετωπίσετε κατά πρόσωπο αυτό που σας ενοχλεί θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις και να προχωρήσετε.